Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (607)

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Nesympatický ušmudlanec, který sice nedosahuje odpornosti prasouna Zounara nebo vepřika Vodoucha, ale jeho turecký akcent a cigošské manýry mi i tak spolehlivě zaženou chuť i hlad. Hnus. Ještě by mu mohla třeba asistovat nějaká vymatlaná kráva, třeba Aduš Gondíková nebo Alice Bendová:-))) Tuhle jsem slyšel jeden v autobuse: Víte, jaký je rozdíl mezi Mc Gyverem a Babicou? Mc Gyver udělá z hovna bombu, Babica z něj udělá výbornou pomazánku:-))) ()

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

Na to, aby jste něco ukuchtili nepotřebujete žádnej pořad. Je sice fajn, že se ukáže příprava jídla, jenomže v rámci natáčení, několik střihů, několik nepřesně řečených formulací od samotného šéfkuchaře a jste tam, kde jste byli i bez videonávodu. Nesmyslné a zbytečné, jediné přínosné mohou být snad jen nějaké recepty, ale pochybuju, že by šlo vždy o nějaké novinky v gastronomii. ()

Reklama

ganz odpad!

všechny recenze uživatele

"No voni by se tam normálně měly dávat rajčata, ale když je nemáme tak tam dáme kečup."-"No do tý pasty se má dávat parmezán a pršuto, ale podle mě stačí dobrej eidam a špekáčky" atd. Tohle je vážně člověk od kterého by kdokoliv vzal radu do kuchyně. Pan Kekel nám zde ukazuje, jak se to dělat nemá.( Pohlreich možná vaří draze, ale zato jeho principy jsou správné: používat, čerstvé věci, žádnou chemii.) ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, co k této slovy těžko definovatelné ztrátě času napsat.. "Vařit může každý !!" Tuhle hloupost se pseudokdokoli a především lidská karikatura Jiří Babica, člověk a diletant, který se zasekl v osmdesátých letech minulého století, prostřednictvím svého pořadu snaží namluvit divákům.. Ano, jistě vařit může skutečně kdokoliv, stejně jako může naprosto kdokoliv natáčet filmy, seriály a pořady, aniž by se na ně dalo koukat, vzpomeňte jen, jak si tuhle bezbřehou šílenost vzali za svou pejsek a kočička, když vařili dort !! ;) Asi už jsem pochopil, jakým způsobem si TV Nova vybírá moderátory svých pořadů.. Jirka Babica, dvojník Slávka Boury, v pořadu o vaření, sportovní komentátoři jako Václav Tittelbach či Pavel "Kolotoč" Poulíček, Aleš "Lunetic" Lehký ve Snídani s Novou atd.. Trochu mi to připomíná letošní slavnostní předávání cen Českého lva neuvěřitelně trapně (ne)moderované Lucií Bílou.. Co bude dál ?? Vladimír Železný v pořadu Etiketa ?? Ale notak.. Stojí někdo z Vás o bolení břicha ?? Asi tak moc jako o bolest hlavy, že ?! ;)Jirko, kurva, nedělej ze sebe debila a radši jen prodávej ty svoje lyže !! Dík !! ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Hele, volové, Jirka je sparťan, takže ani nemůže být špatný. Poslední dobou se nám tu začal kdejaký patla ze závodky nosit tak, jako by dranžírák, rondon a ocílka byly vstupenkou do háj socajety. Tož to nee! Ne každá venkovská Eržika může odběhnout od svých dvanácti děcek, která se jí rodila rok co rok již od jejích devíti a jež všechna stále kojí, do krajského města pro rukolu a Chateuneuf-du-Pape. Když jí proto Georges prozradí, že i s čerstvým špenátem a podlité zbytkem krabicáku od neděle to bude k žrádlu natolik, že jí Fero neseseká fasádu, její srdce zaplesá. Proč si nedat i civilnější přístup k oné démonické vědě, magii a tajnosnubné květině, jíž je kuchtění žvance? Pořád lepší, než aby tak, jako jistý ceckatý plešoun, učil národ cpát řízek doprostřed bramborového salátu, protože tři dé pyčo, jo, to je ono. Jeden pak zasedne v restauračním zařízení, obdrží buchtičky bez šodó, neboť na to klohnil při tvorbě pyramidy z těstokrychlí pozapomněl, a říká si - za co? Démonizujeme Jiříka přespříliš. Neslyšel jsem ho radit, aby se na stůl narvalo co nejvíce reklam a umělohmotné flory. Nevím o tom, že by mu přišlo jako výborný nápad srát do guláše nebo servírovat na papírových kartoncích. Spíše mi přijde, že jen nechce býti namyšlenou serebritou za každou cenu....... Mimojiné - děláte tu Zagorky, ale k večeři byl smažák, co?)) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)
  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)

Reklama

Reklama