Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Recenze (247)

plakát

Lord of the Dance (1997) (divadelní záznam) 

Mám rád, když se koncerty neodfláknou.

plakát

Mike Oldfield: Tubular Bells II (1992) (koncert) 

mike je samozrejme genialni, a to, ze dokaze zahrat multiinstrumentalni performanci live, jen svedci o jeho kvalitach(jeste kdyby to hral vsechno sam, ale ne, to bych po něm chtěl moc:)

plakát

Jean Michel Jarre: Aero (2002) (TV film) 

Já nevím jakto, ale když řeknu jméno tohoto skvělého instrumentalisty, nikdo neví, o koho se jedná -ale proč? vždyť bez něj by nebyla elektronická hudba tím, čím je dnes! A co víc - jeho koncerty mají největší návštěvnost(např. v Moskvě 3,5 milionu, to si muže nechat třeba taková madonna jen zdát) a koncerty naplánované na netradiční místa(uprostřed lyonu, u egyptských pyramid, nebo jako zde pod větrnými mlýny). Líbí se mi elektronická hudba a hlavně interpreti, co neodbývají koncerty - a JMJ je tohle všechno dohromady. Je o škoda a zároveň dobře, že ho nikdo zas až tak moc nezná. Aby se dostal do hlubokého podvědomí, musel by IMHO stvořit podobnou píseň jako stvořil Mike Oldfield Moonlight Shadow. A to bych vážně nechtěl. Jo a taky tady postrádám jeho další koncerty - Lyon, Houston, Egypt...

plakát

Jean-Michel Jarre Destination Docklands (1988) (koncert) 

Skvělé, jedinečné, dokonale připravené jako všechny Jarreho koncerty - jak to ten chlapik jen dela? Takovouhle show nedělá nikdo! Drží rekordy v návštěvnosti koncertů, bez něho by se mohla elektronická hudba jit klouzat a přitom ho nikdo nezná - jakto? Ještě k tomuto koncertu - i v dešti se dá udělat pořádný koncert. Má propracované vše - od neonových hůlek bubeníků, přes kostýmy herců až po veliké ohňostroje. Kéž by někdy taky vystupoval v Praze.

plakát

21 gramů (2003) 

Kamera: Rodrigo Prieto.... tohle se musi videt vickrat. Herecke vykony jsou skvele, jedinou vytku bych mel k Naomi, ktera to trochu prehnala, ale i tak je to skvela podivana, jejiz dejova i obrazova slozka se skvele doplnuji. Iňárritu je velmi dobrý režisér.

plakát

Dannyho parťáci 2 (2004) 

Kamera: Steven Soderbergh(pod pseudonymem Peter Andrews)Děkuji Student Agency, že ve své filmotéce mají tento film a ne jen romantické sračky. Protože kdykoliv jedu busem a pouští tento film, vždy si ho rád prohlédnu od začátku do konce(uz se mi to zadarilo trikrat)... a ted dnes jsem to viděl opět a musel jsem se hlídat, abych měl zavřená ústa, neboť jsem na to zíral... Krásná, nádherná práce. Scénáristicky(hlavně s tou julií), režisérně a hlavně - invence kameramana je naprosto jedinečná. Jedničku jsem neviděl, ale tohle se mi líbí uplně betálně!

plakát

Kouř (1990) 

Kamera: Martin Duba.....arnoštek je prostě boží!

plakát

Ed Wood (1994) 

Kamera: Stefan Czapsky ..... dovoluji si nesouhlasit s pomem - tento film JE DOKONALÝ! Do detailu. Geniální, mistrovský. Ještě dlouhoo tom budu přemýšlet, jeden z nejlepších filmů, jaký jsem kdy viděl!

plakát

Sniper (2002) 

Kamera: Denis Maloney.......opět se budu lišit od hodnocení většiny, ale tohle býval jedním z mých nejoblíbenějších filmů. snipeři jsou prostě machři

plakát

Kobra 11 (1996) (seriál) 

Kamera: Axel Fischer, Theo Angell, Georg Fick, Ingo Hamer, Alexander Honisch, Joachim Jung, Martin Meyer, Christian Paschman, Axel Sand, Michael Wiesweg......Tohle je parádní! Jeden z mála německých seriálů, na který se rád dívám den co den! TS!