Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (44)

plakát

Scooby-Doo: Arabské noci (1994) (TV film) 

Je to takové dost ujeté a dějově trošku zmatené, ale přesto dobrá zábava hlavně pro děti, když jsem to viděl po letech připadalo mi to malinko hloupé :-)

plakát

Krok za krokem (1991) (seriál) 

Můj nejoblíbenější sitcom a seriál vůbec. Je to absolutní oddechovka a relax, neřeší se zde žádné závažné a stresující problémy a vše je bráno s nadsázkou a humorem, postavy jsou skvěle napsány a neomrzí i díky vynikajícím hercům a mezi jenotlivými díly je jich jen pár, které kazí celkový naprosto pozitivní dojem z tohoto výborného seriálu. Jediný zápor je to, že tvůrci se snažili do každého dílu narvat morální ponaučení (asi aby poučili americkou mládež).

plakát

Krkonošské pohádky (1974) (seriál) 

Z mého pohledu jedny z nejlepších pohádek vůbec. Skvělý "padouch" Trautenberg vs Krakonoš je naprostá klasika.

plakát

Mach a Šebestová (1976) (seriál) 

Když mi bylo 4-8 tak pecka, dnes ale pořád kvalitní večerníček. Dnešní hrůzná tvorba je (většinou) o několik tříd níž.

plakát

Příšerky s.r.o. (2001) 

Pro mě osobně nejlepší pixarovka spolu s toy story. Skvělá "grafika", kupa vynikajícího humoru a celkově správně ujetý příběh. Dnes už klasika mezi animáky.

plakát

Policejní akademie 7: Moskevská mise (1994) 

Labutí píseň série, při sledování tohoto dílu jsem si musel v duchu říkat: tak tohle je konec definitivní, po tomle fiasku už další díl asi nevznikne. A nejspíš je to dobře, protože to co začalo jako výborná komediální série končí dost uboze. Je to strašná škoda ale je to tak. Jediné co stojí za řeč je účast Christophera Lee.

plakát

Policejní akademie 6: Město v obležení (1989) 

Přišlo mi to vtipnější než předchozí díl. Docela dobrá atmosféra, sem tam solidní gag a zajímavý nápad umístit partu záporáků do kanalizace, odkud páchají neplechu.

plakát

Policejní akademie 5: Nasazení: Miami Beach (1988) 

Mahoney starou partu opustil a tím v podstatě pohřbil celou sérii. Zbylé postavy ani nesympatický Lassardův synovec to nezachrání. Celkově pár dobrých vtipů a zbytek nuda, šed´, průměr.

plakát

Policejní akademie 4: Občanská patrola (1987) 

Zlomový díl (v tom špatném), spousta postav je tady naposled (především Mahoney), úroveň humoru pozvolna sklouzává do trapnosti, příběh jako by byl reciklován a upraven z předchozího dílu (místo zločinců, tlusťochů a japonců jdou k policii obyčejní občané) a přehnanost akčních akčních scén na konci nepůsobí dobře. Ale Sharon Stone to fakt sluší.

plakát

Policejní akademie 3 (1986) 

V tomto díle je úroveň série pořád ještě vysoko, ale už s výhradami. Především nechápu jak mohl hlavní padouch z druhého dílu jít jen tak k policii (já vím je to jen film, ale stejně to působí divně). Dále některé vtipy jsou trochu trapné a některé postavy už se trochu opakují.