Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mahoney, mohutný Hightower, střelec Tackleberry, bláznivý Zed, imitátor Jones, dračice Callahanová, nesmělá Hooksová se tentokrát musí postavit nové výzvě, před kterou je postaví jejich velitel Lassard. Tou je program Občané na hlídce. Myšlenka celé akce je prostá: jedinou cestou, jak se lze vypořádat s pouliční zločinností, je angažovat prostého občana. Lassard se tedy rozhodl přivést vybrané dobrovolníky na policejní akademii, kde by se cvičili v technikách sebeobrany a boji proti zločinu po boku uniformovaných policistů. I tentokrát má však Lassard proti sobě a své občanské "domobraně" zarputilého nepřítele poručíka Harrise s jeho nohsledem a lichometníkem Proctorem. A tak zatímco Lassard odjíždí, aby se zúčastnil výročního mezinárodního sjezdu policejních náčelníků, převezme Harris velení nad Akademií a zcela záměrně a cílevědomě začne Lassardův projekt sabotovat. Jenže v příhodné chvíli Mahoney s kolegy a jejich civilní cvičenci ukáží, co v nich je. Předvedou Harrisovi a všem, jak dokáží využít svých nově nabytých zkušeností. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (210)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jak jsem psal u minulého díli. Sestupná tendence pokračuje a já se obávám, že to jen tak neskončí. U tohohle dílu jsem se už moc nenasmál. Potěšil tradičně Tacklleberry, rozloučili jsme se s Mahoneym, který už asi vděl, že to lepší nebude a vrátil se poručík Harris, což bych viděl jako velké plus. Příjemné zpestření přinesla S. Stone. Naopak mě třeba iritovala ta šílená babka. Pořád to nese ten náboj, ale už tomu dochází pomalu ale jistě šťáva... ()

vypravěč 

všechny recenze uživatele

Ve třetím pokračování fenoménu videokultury osmdesátých let je jen málo okamžiků, kde novopečený filmový režisér se scénáristou, který si roli plagiátora vyzkoušel již o rok dříve, nevariují motivy z předchozích dílů nebo nenastavují děj vyprázdněnými záběry. Jaký jiný smysl pak má sledovat obměňující se starší příběh než v utvrzení se o křehkosti a povrchnosti vlastních smyslů, které snadno obelže jen pouhá připomínka někdejšího pobavení. ()

Reklama

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Tentokrát se policie pokusí spolupracovat s občany, a to pomocí nového programu C.O.P. Hlášky jsou opět super, a i tento díl má co nabídnout. Harris, i jeho pomocník, opět rozjedou show. Mahony zde opět nechybí, a opět se drží laťku vysoko. Film poměrně rychle uteče. Hodnocení je průměrné u všeho. Poznámka: Poslední scéna je dojemná, a spojena s policejní akademií. Hvězdiček 3 ()

Zix. 

všechny recenze uživatele

První film kterým Policejní akademie klesla hrozně dolů. První tři filmy jsou super a moc se mi líbí, ale tohle je oproti nim vážně bída. Vtipy tu jsou nic moc, dějově to je úplně o ničem, jen tentokrát místo nových policistů překvapili obyčejný lidé v čele se starší paní, která byla jediná výraznější postava. Bohužel ale překvapila pouze svojí aktivitou na svůj věk, kterou na první pohled nikdo nečekal. Tedy nic novýho ani originálního ve světě filmů i v této sérii. Dále se nám opakují vtipy z předchozích filmů, třeba Zedův uječený hlas a scény s tím, Hooksová není slyšet a poté překvapivě zaječí a další podobný scénky, který už známe. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Posledný diel s Mahoneym, ktorý bol jeho najslabší. Filmu nepomohol ani návrat kapitána Harrisa. Štvrté pokračovanie už nemá veľmi čo ponúknuť. Po obsahovej stránke je to dosť slabé, zdĺhavý nudný záver a humorných scén je vo filme minimum. Už po tomto pokračovaní mala skončiť celá séria. /45%/ ()

Galerie (28)

Zajímavosti (14)

  • Film mal pôvodne režírovať Jerry Paris, režisér predchádzajúceho filmu Policajná akadémia 3 (1986), ale ten pred natáčaním zomrel. Režisérska taktovka bola ponúknutá scenáristovi Genovi Quintanovi. Ten si však nebol istý, či to zvládne, a tak ponuku odmietol. V deň premiéry filmu povedal producentovi Paulovi Maslanskemu, že svoje rozhodnutie ľutuje, a ten mu zveril scenár a réžiu filmu V dobrom i zlom (1990). (beso74)
  • Sharon Stone (Claire Mattson) sa rozhodla účinkovať v tomto filme potom, čo sa jej rozpadlo prvé manželstvo. V tejto neľahkej životnej situácii sa rozhodla, že najlepšou terapiou bude stráviť nejaký ten čas s bandou komediantov. (beso74)
  • V jedné scéně Proctor (Lance Kinsey) zastaví u veřejného WC a utíká vykonat potřebu. Jeho auto zůstane nastartované, ale když k němu v další scéně o pár vteřin později přijde Mahoney (Steve Guttenberg), tak už má motor vypnutý. (Pulos)

Reklama

Reklama