Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (22)

plakát

Vlčí mládě (2011) (seriál) 

Jemně temný humor, krásní mladí lidé, dobré tempo. Výborná věc.

plakát

Terra Nova (2011) (seriál) odpad!

Velké zklamání. Příběh je neoriginální a očividně vykrádající směskou všeho možného. Hned v prvním díle jsou všechny klasické prvky rodinné dobrodružné dramatické podívané...a jsou naházeny do kupy tak stupidně , až to bere dech. Je tu rebelující syn, krásná matka lékařka, otec s pocitem viny, holčička co bude mít super schopnosti, tajemné nápisy, VELMI digitální dinosauři, tajemná technologie, reálná hrozba, charismatický leader, rebelové ...je tu všechno!! Dialogy jsou hloupé. Chování postav nedává smysl. Vývoj postav a jejich najednou nabyté schopnosti a vykonané činy nedávají smysl.... po epizodě 1 a 2 je verdikt jasný. Blbost to je.

plakát

Opičí král (1986) (seriál) 

Těžká závislost, když mi bylo 6. Teď se radši dívat nebudu :)

plakát

Tajemství mumie (2010) 

Milé, zábavné a odpočinkové. Hlavní hrdinka je úžasně krásná a francouzsky ztřeštěná , profesor má magické síly a je starý, popleta je zamilovaný a všichni ostatní jsou padlí na hlavu. Celé se to příjemně sune ku předu a občas překvapí více než povedenou situací. Na nedělní odpoledne jako dělané.

plakát

Šprti (2006) 

Intelektuální divadelní hra o těžkostech homosexuálů (stárnutí, pocit zbytečnosti, chtíč..) a pohledu na vnímání vzdělání a jeho formy a důležitosti, převedená poměrně kvalitně do filmu ... pro ty, kdo vědí, je to výborný film. Postavy dávají smysl, herci jsou přesní (včetně několika oblíbenců), příběh není příliš složitý a jednou za čas se tam zpívá :) Je třeba otevřená mysl, nadhled. Ta britská vlajka na plakátu není zbytečně. Pro mainstreamové publikum ne.

plakát

Tower Prep (2010) (seriál) 

Po první sérii - naprosto výborná oddechovka. Mladí a krásní hrdinové, má to hlavu a patu, je to záhadné, akční (model v hlavní roli ovládá bojová umění), příběh se vyvíjí a ke konci série to krásně graduje a končí nečekaně očekávaně :)

plakát

Noční rande (2010) 

Poměrně milá oddychovka, která ovšem zamrzí neuvěřitelně promarněným potenciálem. Dva nejlepší současní komici, mraky cameo roliček, velký rozpočet .. a výsledek je "docela fajn" film.

plakát

Zelená zóna (2010) 

Téměř úplná ztráta času... Hned od začátku jakoby se tvůrci nemohli rozhodnout, co vlastně točí. Od každé myšlenky je tu kousek, každá dějová linka míří někam úplně jinam. Uprostřed toho tápe Matt Damon, až po kotníky v patosu. Scénář má díry. Pokud se zajímáte o válku v Iráku, zbytečně Vás to celé naštve v první půlce, aby to v té druhé příběhově ztratilo páru a překlopilo se do chytrého popkornu. Ani jedna půlka úplně nefunguje, zato jsou obě plné klišé. K dobru je tu výborná kamera a předvedení armádní techniky, plus slušné efekty (až na tu do očí bijící helikoptéru...). Nelíbilo se mi to.

plakát

Seriózní muž (2009) 

Výborná stylizace, zajímavé prostředí, černý humor.