Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Oblíbené herečky (10)

Jana Brejchová

Janu Brejchovou miluji od dětství jako nádhernou ženu s citlivou duší. Vždy mě zaujme, vždy jí věřím, ať už je to bolest či vtip.

Charlize Theron

Je fascinující, jakých proměn je schopna, dokáže být nádherná i ošklivá, velmi sexy žena i mužatka/lesba, koketní i velmi vážná, zdravě sebevědomá i zlomená křehká provinilá osobnost. A je nádherná i ve svém stárnutí. Krásný a nadaný člověk.

Iva Janžurová

Všestranná skvělá herečka, výborná a krásná v mládí, vynikající i později. Jen je mi líto let, kdy ji normalizace nechávala hrát jen v uječených filmových komediálních rolích. Dobře, že jsme pak mohli znovuobjevit její další rozměr.

Zuzana Bydžovská

Zuzana Bydžovská je velká herečka. S ní je člověk vždy v kontaktu s nejniternějšími strunami duše. Je vynikající filmová herečka, je úžasná na divadle. Málo hereček je tak přesvědčivých a zabydlených jak v dramatických, tak v komediálních rolích.

Dana Medřická

Paní Medřická mi odjakživa a navždycky připadala krásná bez ohledu na to, kolik jí bylo. Měla přirozený herecký talent, ona hrála stejně jako dýchala, a to v širokém rejstříku komediálních i dramatických rolí. Nejvíc ji asi miluji v Kočičí hře, a to ji mám jen na deskách!

Vilma Cibulková

Je úžasné, když je někdo tak nádherná ženská a přitom tak skvělá herečka. Vilmě všechno co hraje věřím. Je opravdová. A to, jak je pilná (a říkají o ní, že se poctivě připravuje, maká, zkoumá,informuje se), je prostě výjimečné. Je v ní síla i křehkost, to mě přitahuje.

Natalie Portman

Natalie je úžasná. Kdybych Leona viděla v době, kdy ho natočili, věděla bych, že se narodila velká herečka už v roce 1994. Takto jsem to musela objevit až v jejích dospělých rolích. Dostaly mě jak Goyovy přízrkay, tak zejména Černá labuť...

Magda Vášáryová

Magda Vašáryová je přirozený talent s hloubkou výrazu. A to si to hraní ani nepovažuje, klidně ho odloží jako boty, o kterých říká, že by se po sezoně měly vyhodit!

Catherine Deneuve

Jemná, křehká, stále stejně nádherná a stejně nadaná, stejně žádoucí a stejně dobrá!