Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (6)

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Takže jakožto celoživotní fanda této ságy jsem se rozhodl napsat detailnější recenzi posledního terminátora. Mé kroky do kina provázela trošku obava z toho, že film zapadne do břečky posledních nelogických dílů, které byly úplně bez koncepce a posunuly úvahy o této sérii do vln těžkých úvah jak by co by kdyby. Ale, to se naštěstí nestalo. Řekl bych, že film opravdu našel linku a navazuje na druhý díl, pochopitelně a logicky si to člověk dokáže uvědomit co tím básník myslel. Samozřejmě, musíte mít trochu té scifi logiky, bez toho to nejde. Vůbec mi nevadilo polidštění původního terminátora, proč by se to nemohlo stát, splnil svůj úkol, našel si hold nový... Spousta zábavy ve filmu, dokonce srovnatelně s trojkou dle mého, taky oceňuji. Hudba dobře navolená, něco nového, něco nostalgického. Akce spousta, opravdu člověk po této stránce musel být spokojen. Hlavní záporák, opravdu vraždící hovado, asi nejsilnější ze všech vymyslených modelů. Závěr dobrý, mohl by být více emotivně zvládnutý , ale přesto něco tam bylo, a nějaká ta husina taky nastoupila. Takže suma sumárum, za mě třetí nejlepší díl po dvojce a jedničce. Důstojný pokračovatel ságy. Celkově 83 %. Hasta la vista ! Škoda že už se nevrátíš ...

plakát

Princip slasti - Epizoda 3 (2019) (epizoda) 

Dobrý nápad, ale teď (3 díl to visí a nikam se to nehne). Jediné vzrůšo je sledovat Malgorzatu, komu stáhne kalhoty. Doufám že se to v dalších dílech rozjede, no a Malgorzata nezůstane taky nic dlužná.

plakát

Laskavý dotek (2010) (TV film) 

Docela jsem se zahleděl. Do filmu i do JLH. Ta by potřebovala pořádně ošustit :) Dobrý film se sexy nádechem, určitě dobrá volba ...

plakát

Terminátor 2: Den zúčtování (1991) 

The Terminator předešel dobu. Jak již filmovým zpracováním té doby, tak i námětem. Blíží se doba Kyborgů, robotů, a dřív i později Skynetu(samozřejmě ne pod tímto jménem). Doba kdy roboti a Umělá inteligence ohrozí lidstvo. Pokrok jde dopředu, doba terminátorů se přiblížila !!! JDu se na to připravit. A pak se vrátím ! A těším se na Cameronovou šestku :)

plakát

Tři mušketýři 2 (1974) 

Moje nejoblíbenější zpracování Tří mušketýrů. Jednička i dvojka 5 hvězd.

plakát

Rudá volavka (2018) 

Již dlouho jsem neviděl tak zamotaný film v dobrém slova smyslu. Mám pocit, že v Rusku to přesně tak dodnes funguje. Nadchnul mě herecký výkon Jennifer Lawrence. Volavka v jejím podání byla neuvěřitelně sexy, asi bych ji prozradil všechno :). Za mě jasných pět hvězdiček, jeden z nejlepších filmů co jsem za poslední roky viděl.