Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Není co dodat. Jednoznačně za 5.

plakát

Ocelový orel (1986) 

Tomu řikám poctivej film! A když sem si teď po tolika letech sehnal úžasnej song z filmu od Rainey Haynes - Old Enough to Rock and Roll, která hraje na začátku filmu během závodu v kaňonu........... Nemám co dodat, tenhle film můžu i dnes............ A ten kdo píše, že jako dítě to měl rád a dnes dává odpad, může jít tak akorát do prdele....! Jinak Hercule Poirot v roli hlavního záporáka je už jen třešnička na dortu.

plakát

Hanna (2011) 

Ten potlesk na konci měl znamenat co? Kdyby (vedle) mě neseděl klučina s nejhlasitějšíma křupkama na světě a s lahváčem, tak sem se snad ani nepobavil!

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Co sem od toho čekal, to sem dostal! Takže plnej počet hvězd! PS: V kostele to moh Stallone Arnoldovi s tou zmínkou o džungli vrátit. Přece jenom tohle prostředí neni ani jednomu z nich cizí!!!

plakát

Smrt čeká všude (2008) 

NuDa!!! Do konce jsem vydržel jen kvůli těm oscarům a že mě přítelkyně pravidelně budila. Absolutně nechápu za co to dostalo tolik ocenění!! Souboj sniperů byl vážně k neuvěření......... Taxi v uzavřené zóně.................. Nebo ta dýmovnice na začátku pro odvedení pozornosti, kdy hlavního hrdinu sebevraha (seržant Martin Rigs by mu moh závidět) nevidí asi jen ten černoch co začne hystericky řvát do vysílačky..........

plakát

Vládci vesmíru (1987) 

Náhodou skvělej film. Souhlas s Crhou. Moje dabingová verze je dotažená k dokonalosti - 30 postav a 5 stejnech dabérů. Vetchej pak mluví sám se sebou a jen mění tón hlasu! Co chcete víc! A když se pak Dolph Lundgren proletí na létajícím prknu ve stylu Ken letí za Barbie, nemůžu dát jinak než 4 hvězdy!

plakát

Rambo: Do pekla a zpět (2008) 

Jak bylo psáno uz v traileru: Sylvester Stallone is John Rambo!!! A ja mu to verim!

plakát

Spider-Man 3 (2007) 

Nedávno sem v novinách četl, že ve třetím díle Spidermanovi došel dech. Teď sem přišel z kina a je to prostě za 5*. Nejlepší díl série.........

plakát

Man Thing (2005) odpad!

Jak sem tohle hovno moh vzít vůbec do teplejch.....

plakát

Venom (2005) 

Vejtřaska vs Jeep (s náskokem) v lese. Samozřejmě že na stejno.