Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (93)

plakát

Autobazar Monte Karlo - Finančák (2016) (epizoda) 

Zatím rozhodně nejlepší díl průměrné druhé série. Výborně zahrál Plesl, výborná scéna z „podžidle“. Klobouček.

plakát

Ewa Farna: Na ostří nože (2016) (hudební videoklip) 

Jde o první písničku, kterou si Ewa sama natextovala, onotovala a celou zařídila. Oslava její desetiročního působení na naší scéně! Myšlenka byla jasná a to taková, že si každý nemusím „hrát jenom na tom svém písečku“. Určitě nejlepší píseň/videoklip od Ewičky.

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Na film jsem se dost těšil a měl velká očekávání a nebyl jsem určitě sám. Rowlingová musela „hájit“ svou práci, kdy je někdy dost obtížné překonat své slavnější díla a nedělat jim ostudu. Z části se to určitě podařilo, alespoň pro mě. Film zařadíme na časovou osu ještě před filmy o Harrym, ale cílovou skupinou určitě nejsou děti, jako tomu bylo u Harryho a Kameni mudrců. Společně s hlavní hrdinou Mlokem se podíváme do kouzelného světa plného krásných zvířat, které se mi rozutečou po NY. Na můj vkus bylo ve filmu až moc akce, ale chybí větší hloubka. Příběh fajn a rýsuje se nám tu další vkusná fantasy série.

plakát

Finále (2016) 

Průměrný český dokument, tři hvězdy dávám kvůli zpracovanému tématu. Byl jsem přítomen na předpremiéře a nadchla mě především přítomnost legend našeho fotbalu, pana Panenky a pana Dobiáše. Snad jen doufám, že ta garáž plná vína, trofejí a harampádí, není vážně jeho. Protože určitě nebudu jediný, kdo teď ví přesně a zná jeho adresu bydliště ☺

plakát

Chinaski - Slovenský klín (2016) (hudební videoklip) 

Chinaski, Kdyštof, … spoustu dalších. Většina písniček na albu je o lásce, protože to na teenagery a většinu lidí funguje. Jedna z mála písniček o lásce z klasického popu, co se dá poslouchat.

plakát

Řezník: Pan Au (2016) (hudební videoklip) 

Pan Řezník si řekl, že natočí i něco pro širší skupinu lidí. A ono to je i tak dost dobře poslouchatelné a velmi pěkně zpracované. Za mě překvapení a moc pěkné!

plakát

Semestr (2016) (seriál) 

Semestr je podle mě i docela povedené dílo na streamu, které je určeno mladší generaci. Ale mladší generaci od mladé generace, protože se v něm spousta z vás určitě najde. Skvělý námět a styl, na první pohled zaujme. Každopádně si pokládám takovou otázku, jestli přijde jen mně, že Honza Hoffman svou roli hraje dobře, ale Anička Linhartová ji ani hrát nemusí a „taková“ je i ve skutečnosti?

plakát

Vyšehrad (2016) (seriál) 

Námět výborný, jen mi to připomíná pár vyhaslých hvězdiček, že pane Fenin, Pacanda?☺

plakát

Vyšehrad - Zápisné (2016) (epizoda) 

Oproti prvnímu dílu o trochu slabší, hodně prvoplánový humor, někdy dost toporný. Ale bavil jsme se a určitě budu koukat na další díly.