Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Krátkometrážní

Recenze (22)

plakát

The Florida Project (2017) 

tak tahle artovka mě hodila do dětských let, kdy jsme běhali venku zatímco dospělí řešili svoje podivnosti. Zároveň jsem si vzpomněl na ty jejich parkovací motely, kde se leccos odehrává...a tento film těch motelových vjemů pár velmi zdařile předá.

plakát

Zabiják bolesti (2023) (seriál) 

Smutny pribeh o tom, jak USA zdecimovaly behem dvaceti let opiaty na predpis a statisice lidi zemrelo diky neprofesionalnim lekarum uprednostnujici zisk pred zdravim svym pacientu ve spolupraci s farmou a korupci ve statni sfere.

plakát

Bod obnovy (2023) 

krasna auta, architektura...pribeh pokulhava

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

velice kvalitní podívaná, po letech pro mě jeden z nejlepších krimi seriálů. Vesnické prostředí, kde se každý zná a vlastně nezná. Zájmy velkých firem kupované mezi venkovany lacinými poutěmi, jak je běžné ve třetím světě, to je česká surová realita venkova, kterou kdejaký měšťák ani netuší.

plakát

Tina a Vore (2018) 

dobre naladena policajtka s trosku krivym nosem ochutna par cervu v lese...a trosku se to zamota, protoze si chce taky slusne zadupat. Coz ji nemuze mit nikdo za zly a koneckoncu je to priroda.

plakát

BANGER. (2022) 

Česká dream feťák story o kokainu s dobře vystavěným příběhem. Vcelku i vtipné a v jednom místě trochu poučné, co se týká první pomoci. Celý film je svícený barevnými světly, což dodává různé mood boosts. Líbilo se mi také dvojjazyčné obsazení albánského dealera, to musel být zajímavý požadavek na casting, slušný. Uvedení na MFFKV 2022.

plakát

RoboCop (1987) 

Murphy jim to ukaze!

plakát

Slunce (2022) 

moc to ve mne nezanechalo, spatne se v tom hledal pribeh a kamera hodne pod prumerem.

plakát

Men (2022) 

V určitých částech vizuálně a zvukově nádherný kousek, po dějové stránce vcelku pošahaný a vývoj příběhu přes okraj běžné misky festivalové polívčičky v Karlových Varech. Nicméně jako půlnoční film ideálně vybrané, a tedy přeji všem pak krásné usínání.