Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (291)

plakát

Půlnoční slunce (2016) (seriál) 

Většinu času krásná atmosferická podívaná. Bohužel scénář je podivná překombinovaná slátanina, takže celkově nijak nenadchne.

plakát

Bornholmská ulice (2014) (TV film) 

Jako lekce historie přínosné, jako film neuvěřitelně nudné. Pěkná je scénografie, všechno je takové uvěřitelně soudružsky hnusné, ale parodické postavy a nevtipné vtipy mi fakt nesedly.

plakát

Pohádkář (2014) 

Nebylo to úplně blbý, například co se týče herců či technického zpracování. Silně přepálený produkt placement mě docela iritoval, ale co film úplně zabilo, byla nedotaženost/nelogičnost zápletky/scénáře. Shlédnout se to dalo, ale rozhodně to s klidným svědomým nemůžu nikomu doporučit.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Vizuálně dokonalý pětiminutový videoklip natažený na 120 minut pomocí stupidního příběhu a několika polonahých krásek. Jak tomuhle někdo může dát pět hvězd jde mimo mě.

plakát

Dluh (2010) 

Konec se fakt nepovedl, ale jinak krásná atmosféra, zápletka i obsazení. Dávám čtyři, už jen kvůli své slabosti pro historické/politické zápletky.

plakát

Padesátka (2015) 

Spíš než jako klasická komedie mi to přišlo jako absurdní divadlo - v této rovině ale mnohé postavy a jejich dialogy fungovali velice dobře. Škoda jen trapných částí, které mi nedovolí jít výš než na kvalitní tři hvězdy.

plakát

Ulička hanby (2014) 

Upřímně, dějem a zábavností spíš na dvě hvězdičky, ale na Lízu se celou dobu děsně hezky kouká, takže se přikláním ke třem.

plakát

Duch žraloka (2013) (TV film) 

Film blbej tak neuvěřitelným způsobem, až jsem se na něj musel i chvíli dívat...

plakát

Gangster Squad – Lovci mafie (2013) 

PROS: Barevné, stylové, akční, místy vtipné, se spoustou sympatických herců. CONS: Předvídatelné, tuctové, přepálené, nerealistické. SUM: Oddechovka na jedno podívání.

plakát

Než jsem tě poznala (2016) 

Tématický přesah od romance k morálním otázkám dnešní společnosti byl nečekaný a chvalitebný, ale jako romance to pro mě prostě nefungovalo. Hlavní hrdina ušel, ale hlavní hrdinka byla těžko stravitelná: Že když nějaká herečka má kariéru postavenou na obnažování a lítání na drakovi, asi nebude úplně na oscara, jsem tušil, ale šíleně přehrávající ochotnice s patalogicky zdivočelým obočím předčila mé "očekávání". A ty (naštěstí nepočetné) komické scény byly ještě o level trapnější, než humor v Bridgit Jonesové! Chápu, že je to pěkně a profesionálně natočený film, ale těch 83% co momentálně má mi přijde silně nadhodnocené.