Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Oblíbené filmy (9)

Statečné srdce

Statečné srdce (1995)

Vynikající velkolepé dílo nabité moudrostí, skvělým hereckým obsazením, originálním scénářem, nadprůměrnou kamerou a velmi dobrou doprovodnou hudbou. Film, u kterého vám zaručuju, že vám něco dá a něčím inspiruje!

Želary

Želary (2003)

Neskutečný zážitek...Želary mohu sledovat stále dokola a stále mě dostanou...Aňou, Györgyem, panenskou přírodou, historií, jednoduchým, avšak šťastným žitím, atmosférou, která prostupuje celé vaše bytí.. možná za to mohou příběhy mé babičky z téže doby..možná je to moje podstata, kterou příběh tolik fascinuje...díky tomu všemu mám pocit, jako bych Želary prožila.. Jsem ráda, že snímek nezavršuje šťastný konec..protože příběh není o čisté romanci, je o životě, který bývá mnohdy nemilosrdný a nevyzpytatelný..uštědřuje i velké rány, jako je odloučení se od někoho, koho milujeme.. musíme se však vzchopit a jít dál... A nesmím opomenout hudbu, která je nepopsatelná, čistá, průzračná, uchvacující...pohltí vás... a v hlavě vám navždy zůstane..

Vzpomínky na lásku

Vzpomínky na lásku (2004)

Předtím, než jsem viděla film, četla jsem si mnohé komentáře ostatních o silných emocí doprovázené slzami při shlédnutí filmu a říkala si: "Herdek, mě, aby nějaký romantický film rozbrečel? Nevěřím. Ten tedy musím vidět! Určitě musí být většina komentujících až moc přecitlivělá." Zpočátku mě film příliš nechytil, přišel mi zvláštní, aby se tímto stylem do sebe dva lidé zamilovali - no, ale kdoví, jak to chodí v Koreji, že :). Ale později mě natolik pohltil, tolik mi dal a tak moc mě dojal až k slzám, že jsem pak nemohla v noci spát. Tento film dokáže proměnit vaši vnitřní tvrdost, lhostejnost a probudit vaše hluboké vnitřní emoce, o kterých nemáte nyní ani ponětí. Obohatí vás natolik, jak žádný jiný film. Víc nemusím říkat, sám film k vám nezapomenutelně promluví.

Tanec s vlky

Tanec s vlky (1990)

Ohromením nedýchám. Vynikající po všech stránkách, právě takto vypadá skvěle odvedená práce! Jen škoda, že nebyly překládány lakotské dialogy.