Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Romantický

Recenze (32)

plakát

Amanda Knox (2016) 

Nádherná ukázka toho, jak "funguje" dnešní novinařina. V závěru vlastně ani nezáleží na tom, jestli to udělala nebo ne, jen je fascinující sledovat jak dokáží být lidé neobjektivní a pouze se honí za senzacemi (a to i policie a státní zástupce).

plakát

Atašinči no danši (2009) (seriál) 

Pohodový seriál, kde je na co (respektive na koho) se koukat a asistent zesnulého ředitele firmy mě vždy dokázal dostat do kolen... no a vlastně nejenom on. Taková klasická japonská komedie.

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Nemám ráda až TAKHLE americké filmy. Bylo tam pár hlášek a zajímavě vypadalo i "zmenšení" hlavního hrdiny, ale jinak (jestli si američané takhle vážně představují válku tak to potěš). A to jsem prosím fanoušek komiksáků, jen evidentně ne Kapitána Ameriky.

plakát

Dcery vietnamského draka (2012) (TV film) 

Kamera je zvláštní a věřím, že by si vietnamská komunita zasloužila lepší (kvalitnější, zabývající se vážnějšími tématy) dokument než "ze zákulisí soutěže miss".

plakát

Divoška (2008) 

Hloupá americká komedie. Prní polovina ušla (možná spíš třetina). Po proměně v hodnou brunetku se příběh začal hrozně táhnou. Btw... co ta holčina udělala tak hrozného???

plakát

Eorin shinbu (2004) 

Nádherný příklad toho jak krásně jednoduchý a vtipný film dokáže pokazit (americký) konec. Pořád si ale zaslouží 4 hvězdy .

plakát

Fish Story (2009) 

Exkluzivní kousek. Přesně takovéhle příběhy mám ráda. Mozaika, která do sebe nakonec zapadne a vykouzlí vám na tváři úsměv. To vše je ještě podpořeno super songem...co chtít víc.

plakát

Gaeineui chwihyang (2010) (seriál) 

Vtipný (hraní si na gaye je.... :D) a oddychový seriál se sympatickou hlavní hrdinkou (to se jen tak nevidí) a správnou bestií na straně zla :). Mezi hlavní dvojicí to docela fungovalo (poprvé jsem zde viděla Min-ho Leeho a zatím tuhle jeho roli žádná z jeho ostatních nepřekonala) a ještě jsem se mohla kochat nádhernými interiéry. No co byste chtěli víc? P.S.:Ten polibek se ale nadhodnocuje...viděla jseml lepší...

plakát

Grimm (2011) (seriál) 

Jedna hvězda za vlkodlaka (nebo co to je) a jeho pár hlášek. Jinak nezajímavá detektivka s trapnými maskami a obehraným dějem...(viděno do 5.dílu).

plakát

Hanamizuki (2010) 

Prostě romantika. Nic nečekejte a možná vás tento snímek i překvapí. Příběh byl takový nenucený a civilní a právě proto se mi líbil.