Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Recenze (23)

plakát

Čistá duše (2001) 

Samozřejmě úžasný film. Ale nutí mě to k otázce - a co schizofrenici, kteří nemají milující ženu, nebo někoho, kdo by se o ně staral? A co schizofrenici, kteří náhodou nejsou geniální, aby zpětně získali uznání společnosti? To je asi potom smutnější příběh.

plakát

Vzpomínky na lásku (2004) 

Nějak mi nedává smysl ta závěrečná scéna. Mám pocit, že "happyend" není na místě.

plakát

Kemono no sódža Erin (2009) (seriál) 

Moc by mě zajímal procentuální podíl flashbacků na celkovým seriálu :) Přijde mi trochu podivný, že v Kazalmu, škole zaměřené jen na beast-lordy, jsou učitelé úplně tupí, znají hlavně bylinky a o beast-lordech samotných nevědí takřka nic. Ale to přichází naše Erin, aby jim ukázala, že když zvíře líná, mají použít kartáč a podobný vychytávky :)

plakát

Život v jednom dni (2011) 

Silný prožitek by to určitě mohl být i bez střílení zvířat do hlavy..

plakát

Goemon (2009) 

Asi těžko stravitelné pro někoho, kdo nemá "anime základ". Film se pohybuje na pomezí anime a hraného filmu, což způsobuje místy komické až amatérské prvky. Neodsuzovala bych jej však za ně, myslím, že se zhostil této kombinace dobrým způsobem. Trochu mě iritovaly západní prvky v architektuře a odívání. Objevují se zajímavé postavy, byť je vývoj předvídatelný. Jedinou nevýhodu bych viděla v "Sandokanovi", hlavní postavě, který mi nebyl vůbec sympatický.

plakát

Agora (2009) 

Jde o velmi těžký a bolestivý film, který si však zaslouží vysoké hodnocení za uchopení tématu, které už dávno mělo být použito.