Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (66)

plakát

Jezero smrti (2008) 

Na mně až moc syrově brutální. Výkony ústřední dvojice jsou možná poněkud prkennější, ale z děcek jde až strach (vzhledem k současnému stavu společnosti to jistě může být realita soc. vyloučených oblastí), v některých scénách mi ani nebylo moc dobře a finále definitivně pohřbilo jakýkoliv happy end.

plakát

FUK (2013) (divadelní záznam) 

Po vlaznejsim zacatku se to hezky rozjelo a slapalo az k nemilosrdnemu konci.

plakát

Malá Miss Sunshine (2006) 

Velmi dobrý pohodový film a závěr je úplně z něj nejlepší: jako ironická moralizující kritika co ti pošahaní Amíci na těch soutěžích vlastně chtějí vidět, resp. kam to spěje a nikdo o tom nemluví.

plakát

Veselé Velikonoce (1984) 

Na tohle jsem byl kdysi v kině a už tenkrát se mi lži JPB líbily. Teď po letech to stále funguje. Ale asi to bude ty slabostí pro Azurové pobřeží a oblast kolem St.Paul de Vence.

plakát

Pravidla lži (2006) 

Pominu-li náhodu že se jistí hrdinové sešli v jedné komunitě (nicméně větší pravděpodobnost než kdyby se to odehrávalo v rozlehlých USA, navzdory tomu, že né každý pacoš má šanci se do takové komunity dostat) pak nemohu scénáři i výkonům vysoce převyšující současnou českou kinematografii nic vytknout. Příjemné překvapení.

plakát

Donnie Darko (2001) 

Dlouho už jsem neviděl tak dobrý film s atmosférou "Amerického nezávislého léta". Úroveň Filmového klubu ČT2 už dnes není co bývala před 10-15-ti lety (nebo aspoň rejžům a scénaristům došly nápady). Asi nejsem dost emo abych zcela pochopil konec, nicméně film mi velmi připomíná fantastické Malé kriminálníky od Surjika (tedy kam mi paměť po 11-ti letech sahá - musím to znovu vidět). Dobrý soundtrack (ostatně M. K. ho měli taky).

plakát

Komedie s Klikou (1964) 

"Opilecká serenáda" Vánoce, Vánoce přicházejí měla silný náboj a já myslím, že si to tenkrát všichni jaksepatří užili a docela rád bych tam v tu chvíli byl.