Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (454)

plakát

Love Island (2021) (pořad) 

jooo.. bejvávalo.. zlatej hotel paradise.. psychopat leo beránek.. vychcaná nelka z brna.. budoucí "mega stár první velikosti" queen plačková (musela jsem si to připomenout na youtube, že je to jako fakt ona).. a stačilo jen přidat na hekolitrech chlastu.. :) love island je čajíček.. odvárek.. casting jak z nedělní školy.. do půl roku si nevzpomenu na nikoho z nich.. teda jestli do tý doby survivor s nathanem vůbec začne :) štávička :)

plakát

Hotel Paradise (2012) (pořad) 

neskutečnej materiál.. šmírungtečkacézet..:) s odstupem času je to pikantnější o to, jak účastníci se svojí chvilkovou slávou naložili...

plakát

Kovbojové a vetřelci (2011) 

taky se mi ten začátek zamlouval.. jak už tady bylo řečeno, výtečný béčkový námět.. ale čím déle to trvalo, tím víc jsem si přála, aby se někde objevila seržantka ripley a všem zúčastněným stranám za tu bídu natrhla krdel.. a ta závěrečná "jakožemaskroidní" scéna mi dala fakt zabrat.. nechápala jsem, kde se tam ti lidi neustále berou.. se snad zapojili všichni pomocní režiséři, střihači a kameramani.. tak aspoň že na konci nebyl ani náznak dalšího pokračování..:)

plakát

Pearl Jam Twenty (2011) 

angličtinou moc nevládnu, ale tady jsem rozuměla všemu i bez titulků... je to součást mého srdce, hudba mého života.. nemám k tomu víc co říct... snad jen.. díky..

plakát

Všemocný (2011) 

ajaj.. tak to mě bolelo.. stejně zbytečně dlouhý, jako šádvelův komentář.. akorát že tohle jsem dala až do konce..:)

plakát

Děcka jsou v pohodě (2010) 

miluju filmy, při jejichž sledování si přijdu, jako když mě polévají živou vodou.. všechno je tu nesmírně opravdové.. skutečné a silné.. a miluju lesby!:-)

plakát

Jonah Hex (2010) 

přiznávám, že ta prostřední hvězdička je čistě onanistická záležitost pro joshe brolina.. achach.. ten nevyužitý potencionál spalujícího charisma!

plakát

Kniha přežití (2010) 

kdyby eli nesl něco smysluplnější.. vodu.. nebo listinu základních lidských práva a svobod.. jistě by v mých očích celá tahle anabáze s cestou na západ dostala hlubší rozměr..

plakát

Opravdová kuráž (2010) 

opravdová kuráž je opravdu dobrej a poctivej film a já mám dobré a poctivé filmy ráda.. jen mi pořád nejde pod fousy ten matt damon.. né že by se nehodil na roli texas rangera.. já si spíš myslim, že ten kluk se na herectví nehodí vůbec..

plakát

Princ z Persie: Písky času (2010) 

a mě se tenhle street fighter z presie líbil! mentálek teda tvrdil, že nic moc, že mu sáhli na jeho kultovní hru.. to se pak na to člověk kouká asi jinak.. no koneckonců uvidim sama.. až mi natočí něco podle mých oblíbených mahjong titans..:)