Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (76)

plakát

Durrellovi (2016) (seriál) 

Mám ráda britské seriály a miluju Řecko, při sledování tohoto seriálu se směju a dojímám zároveň. Za mě naprostá spokojenost.

plakát

Krajinou domova (2014) (seriál) 

Docela dobrý dokument, ale na zadek si z něj fakt nesednu. Dost mi vadí příšerně patetický komentář a nevkusně (a nevhodně) vybraná dramatická hudba, které pro mě dělají tento seriál dlouhodobě nekoukatelný. Hezky to vystihl ve svém komentáři KASUGI.

plakát

Děsivé dějiny (2009) (seriál) 

Rowan Atkinson jako Jindřich VIII. - k nezaplacení!!! Jediný pořad na Déčku, který cíleně vyhledávám. Děsivé děěěěěěějiiiiinyyyyyyyyyyy

plakát

Na samotě u lesa (1976) 

"Pane Lorenc, uvezu to?" "Ne." "A teď?" "Teď jo." Geniální dílo a můj nejoblíbenější český film.

plakát

Protiúder (2010) (seriál) 

Hodnotím jen první řadu. Na Portera mi prosím nesahejte! Je totiž do-ko-na-lej.

plakát

Woodkid (2013) (koncert) 

Run boy run!!!

plakát

Láska v bílém pekle (2004) (seriál) 

Protože jsem předtím, než jsem si pustila tento miniseriál, četla komentáře a sehnala si nějaké informace, tak jsem tušila, že to bude kvalitní divácký zážitek. A musím uznat, že moje očekávání byla naplněna vrchovatě, nečekala jsem, že celou sérii sjedu v hluboké noci na jeden zátah. Ale je to víceméně jen a jen zásluhou Richarda Armitage, který svého hrdinu ztvárnil (jak jinak) opět naprosto neodolatelně. Samozřejmě na tom má výrazný podíl i kvalitní předloha a scénář. A hudba byla překrásná. Ale abych jen nepěla chválu... Český název je jak z laciné červené knihovny, ale za to BBC nemůže. Hlavní hrdinka měla být "nejkrásnější mladá dáma" v okolí - no nevím, ve Velké Británii nenašli hezčí herečku? Ale budiž. Moc jsem ovšem nechápala tu její nadřazenost vůči Thorntonovi a tak trochu jsem měla dojem, že se do ní zamiloval jen proto, že ona byla jediná žena v okolí, která o něj nejevila zájem. Ale i tak jsem si to moc užila. Pohledy Johna/Richarda - k nezaplacení!! ;-)

plakát

Melancholie (2011) 

Tento film, resp. toto ztvárnění konce světa ve mně zanechalo skutečně hluboký dojem.