Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Oblíbené seriály (4)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Kvalitka, prozatím nejlepší seriál z produkce HBO, co jsem viděl. Po přečtení a znovuzkouknutí první série upravuji na 5/5. Druhý díl mám již doma, tak se těším, jak ho ztvární :) Nejlepší postava: Tyrion Lannister... EDIT: Druhá série: Čekal jsem o něco více akce. I přes to byla druhá série uspokojující natolik, že dávám 4,5/5. Nejlepší postava: Tyrion Lannister, Tywin Lannister. 3.série: 4,5/5. 4.série: 4/5. 5. série: 80%.

Spartakus

Spartakus (2010)

1. série: Pokud bych měl seriál shrnout jedním slovem, tak to bude zřejmě MAZEC. Pro milovníky počinů alá 300 nutnost. Brutálně pojaté bojové scény plné hektolitrů krve, římská "dekadentní" společnost a způsob ztvárnění mě velmi oslovil. Troufám si tvrdit, že nic podobného jsem ve světě seriálů prozatím nespatřil. Klobouk dolů a 4/5 na čsfd jen to lýskne. 2. série: Druhá série obrovské zklamání - nový Spartakus vypadá jak hollwodskej SSman Cruise ve filmu Valkýra. Jde tu už jen o scény, které jsou díl po dílu čím dál tím více plné krve a nechutností. Touto sérií pro mě tento počin končí a nebudu pokračovat v jeho sledování. 2,5/5

Spartakus: Bohové arény

Spartakus: Bohové arény (2011)

Špatné to nebylo, to rozhodně ne. Ale kvalit původní série to nedosahuje. Ke konci už mi to přišlo jako neustálé omýlání již omletého super nápadu z první série. Ale i tak 4/5.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

K tomuhle počinu netřeba slov :) 5/5