Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (361)

plakát

Baby Máma (2008) 

Ne a ne a ne. Nešlo to, hlavní hrdinky byly příšerné, Amy Poehler určitě není stvořená na takvou roli a kde se tam vzal Steve Martin s dlouhým copem. Naprosto příšerné ....

plakát

Báječný život po životě (2010) 

Prý horor:-) no trochu morbidní komedie s duchy, kterým visí z břicha vnitřnosti, z krku špíz jo a na puse má jeden placku. Ale kupodivu, to má celkem spád a není to zas až nejhorší. ...

plakát

Banánová slupka (1963) 

Pro mne až dosud neznámý film. Ale taky velmi milé překvapení. Belmonda mám tak nějak nostalgicky ráda, ale kombinace Moreau - Belmondo - moc pěkný pár. Jemné vystupování, jemný humor, svižný běh, zajímavé podvůdky i zápletky. Moc mě bavil.

plakát

Barevný závoj (2006) 

"Žena nikdy nemiluje muže pro jeho ctnosti. " Nevím proč, ale ten film mě dostal. Přemýšlela jsem, co napsat, ale v podstatě nevím. Je nutno se podívat.

plakát

Bez soucitu (2010) 

Snaha o velkou akční slátaninu. John Travolta opětovně jako psychopat, který na potkání střílí a zabíjí a vypadá to, že i s radostí ...."jeden za hodinu". Koncepce filmu něco mezi TV filmem a filmem do kina. No a děj, ten ze začátku nechápe snad nikdo a ke konci se sice vše rozuzlí, ale připadá mi, že je to nějak pozdě. No nevím, už podruhé se na toto dílko nepodívám. Snad kdyby Travoltovi zase jednou dali dobrou roli a ne psychopata (Kat aj.).

plakát

Bílá vdova (2000) 

Vtipné, milé a příjemné. Klasická venkovská milá komedie. Dílko u kterého se člověk usmívá a přeje zločinnému podnikání . Vdova se svým zahradníkem pěstuje trávu a my jí velmi fandíme, aby se vše povedlo, vlastně nejen samotný divák, ale celá vesnice, která čeká, jak vše dopadne. Skvělé herecké obsazení - úžasná Brenda Blethyn. Skvělé okamžiky -první zkoušení trávy na pobřeží, vesnické kino před hospodou pozorující rožnuté skleníky ... prostě Bravo ! ....

plakát

Bitevní loď (2012) 

Akční, odpočinkový - dopředuříkající. Ale dá se na tento kousek dívat. Když nic od filmu nechcete, jen strávit hodinu a půl koukáním a moc nepřemýšlením. Dá se to.

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) 

Jedna nevěra - jeden rozpad idylického manželství. Jeden muž, který si neví, co počít dál. Bar a v něm hejsek obletovaný ženami. - začátek pěkného příběhu a ohledání s nádechem komediálního duchu. Pěkné, milé, příjemné a úsměvné. Samozřejmě s dobrým koncem - ale ten k tomuto příběhu patří.

plakát

Blbec k večeři (2010) 

Neviděla jsem původní film z roku 1998, tak nemůžu srovnat. Ale tento se mi prostě líbil. Zajímavé téma. Bylo to vtipné, překvapivé a zajímavé. Někdy sice až moc přehrané, ale i tak pro mě na 4 hvězdičky. Výkon Steve Carella se mi líbil. Jednotlivé postavy byly tak skvělé, že až vše bylo nějak moc bláznivě hloupé, nevadilo mi to.

plakát

Bobby Z (2007) 

Váhala jsem dvě hvězdičky nebo tři. Plus herecké obsazení dvou hlavních hrdinů, mínus vše ostatní. Film, který není natočen filmově. Takový nějaký spíš televizní a děravý. I když možná pár nápadů dobrých - zápletka okoukaná, kolikrát jsem nevěděla kdo je kdo . Líbila se mi Olivia Wilde - její mimika a krása.