Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (11)

plakát

Co s láskou (2014) 

Typický film pro ženský, jsem nějaká přecitlivělá, takže jsem brečela od začátku až do předvídatelného konce. Na jedno podívání dobrý.

plakát

Newyorská romance (2013) 

Nenechte se odradit rozvláčným začátkem. Čekání se vyplatilo a u konečných titulků mne svíralo u srdce a měla jsem zvláštní pocit v hrdle. Moc pěkný.

plakát

Babovřesky (2013) 

Viděla jsem to s 11letým synem, ten se bavil neskutečně, já jen vzpomínala na filmy, kde už daná hláška či situace už byla, ale musím říci, že až tak hrozné to nebylo, viděla jsem už mnohem mnohem horší filmy, když od filmu moc nečekáte, tak vám to pak nechybí ;-)

plakát

Hostitel (2013) 

V pondělí jsem na tom byla v kině, ještě dnes, ve středu nevím, jak to ohodnotit. Částečně to může být i tím, že jsem to neviděla do konce, cca 30 min před koncem došlo k technickým potížím, snad praskla lampa a tak nás poslali domů. Paráda, tak jsem třeba přišla o to zajímavé. Knihu jsem četla a hodně se mi to líbilo, jako film nevím. Mám z toho hodně rozpačitý pocit. Příliš mnoho kecání. Příliš mnoho lesku a kovu. Tak uvidím, třeba si to ještě někdy pustím doma a víc mne to zaujme. Třeba. Nebo taky ne.

plakát

Jak na holky (2009) 

holčičí záležitost, kterou chlap nikdy nepochopí

plakát

Nebe (2002) 

Prvních 45min je za 5*, dalších 45min již tak za 1* - to si asi režisér odskočil na kafe nebo něco drsnějšího. Nebo mu prostě došel nápad, co dál, škoda. Miluji Itálii, takže záběry z této země byly balzámem pro mou duši.

plakát

Bastardi (2010) 

dávám 4 hvězdy za odvahu - těch, kteří film stvořili - věřím, že je to opravdu velmi velmi reálné - bohužel

plakát

Po krk v extázi (2004) 

celý film pomalu plyne, kousíček po kousíčku, poklidné vyprávění o neklidných věcech. Ale v poslední scéně mnou pěkně škublo :-)

plakát

Nostradamus (1994) 

nepřestává mne udivovat, když si porovnám rok zpracování a události v tomto filmu vyobrazené v porovnání s událostmi, které se skutečně staly, ovšem až po tomto datu.věřte x nevěřte, ale něco na tom bude

plakát

Jedna ruka netleská (2003) 

když si potřebuji zvednout náladu a chci se pobavit, tak si pustím tento film, musím podotknout, že jsem jej už viděla mnohokrát a stále mne nepřestal bavit, akorát už se směji dřív, než se to "hodí"