Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Oblíbené filmy (9)

RocknRolla

RocknRolla (2008)

Guy Ritchie se předvedl v plné parádě a rozhodně neštřil arsenálem známých herců. Wilkinson a Roden skvěle pasují do rolí magnátu, naopak Butler, Elba a Hardy zase skvěle do undegroundové scény. Londýn je příjemné prostředí i příjemná změna oproti tradičním městům jako je New Yourk, Miami a třeba Las Vegas. Atmosféra je umocněna snad nejlepším filmovým soundtrackem co sem zatím mohl slyšet. Johnny Quid(Toby Kebbel) dokázal skvěle zahrát roli rock star a při jeho výstupech se nikdo nudit rozhodně nebude.

Hanebný pancharti

Hanebný pancharti (2009)

Quentin Tarantino opět popustil uzdu své fantazie a nechal svou představivost pracovat naplno. Druhou světovou válku předvedl naprosto v nevýdaném kabátu. Příběh začíná v Němci okupované Francii a hned z úvodu je nám ukázáno, že Němci se v té době chovali opravdu krutě. Zde přichází na scénu postava jménem Aldo Rain(Brad Pitt), který se rozhodne sestavit židovské komando a pomstít se. Po průniku do Třetí říše se k nim přidává německý zabiják gestapo oficírů HUGO STIGLITZ, který si rozhodně s nikým nebere servítky. Vlastně do té doby než se zde Hugo objeví pusobí film celkem normálně, až netarantinovsky. Hugo všemu dodá náboj a film se po té nevýdaně rozjede. Vše končí krásnou plastickou operací führera a jednoho kolaborujícího SSmana...

Warrior

Warrior (2011)

Pro mě jednoznačně nejlepší film, co jsem kdy viděl. Objevuje se řada komentářů, že Brendan by neměl proti svým soupeřům šanci, ale popravdě řekněme si, dokázal by Andy Dufresne v Shawschanku vykopat tunel z vězení s tak malým kladívkem??