Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (10)

plakát

Co ta holka chce (2003) odpad!

Dlouho jsem nevěděl na co tady v hodnocení je možnost "odpad!". Nyní to vím...

plakát

Transformers (2007) 

Tak tohle se Michaelovi Beyovi hoooodně povedlo! Je to opravdu akční sci-fi film s nádechem komedie. Opravdu velice se u toho relaxuje a člověk se baví celou dobu. Triky jsou absolutně fantastické. Už chápu proč se náklaďáky s penězi nestíhali na natáčení otáčet :) Takhle jsem se už dlouho nepobavil...

plakát

Casino Royale (2006) 

Moc pěkná akce, ale kde jako je ta BONDOVKA? Kde jsou nějaké ty hejblátka, super hodinky,... a vůbec ty Bondovi super věcičky? Jsem dost na*** Tohle NENÍ BONDOVKA!

plakát

Cesta kolem světa za 80 dní (2004) 

Pěkná podívaná. Jen si tak klidně sednout a nechat se unášet hloupostmi prosiceným dějem. Je to laciné, ale roztomilé.

plakát

Vybíjená (2004) 

Pokud chcete vypnout mozek a nad ničím nepřemýšlet: SQELA volba. Pokud ale budete při smyslech radši počkejte až nebudete. Ben je ale špica!

plakát

Kill Bill 2 (2004) 

Tarantino je konečně zase zpátky! Je to film, který v člověku zanechá následky až po rozložení v hlavě. Ale to uložení stojí za to. Hudba vs. obraz je naprosto šílená. Má holka z tohoto rozporu den nemluvila. Vítej zpět Quentine Jerome Zastoupile!

plakát

Spalovač mrtvol (1968) 

Po shlédnutí stojí za to si jít zaběhat. Opravdu film, který mrazí všude kde si jen lze předtavit. FUJ to je síla. hrušinský to vážně "prasí" na všechny strany.

plakát

Shrek (2001) 

Nádherná moderní pohádka, která si najde každého. S českým dubingem je mnohem přehlednější, protože narážky na "včelku máju" jistě pochopíme všichni. Horší je to s originální verzí, kde spousta narážek (bohužel) uniká.Každopádně pohlazení po srdíčku.

plakát

Láska nebeská (2003) 

Dát dohromady romantiku a komedii se konečně povedlo! A to bez trapného a všudypřítomné "americke" sladkosti a sexu na každém kroku. Jít na tento film do kina s drahou polovičkou znamena romanticky večer plný sladkostí a něžností jen tak, pro radost!