Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Dokumentární

Recenze (2 072)

plakát

Rammstein: Mein Teil (2004) (hudební videoklip) 

"Brutální" nářez ve stylu Rammstein:) Správně zvrácený klip a song, v němž se Rammsteini inspirovali neblaze proslulým kanibalem Arminem Meiwesem.

plakát

Anastacia - Paid My Dues (2001) (hudební videoklip) 

Miluju písničky, v nichž se zpěváci svými texty vyzpívávají a nakopávají zadky všem, kteří jim kdy ublížili, ponížili je, poslali je na dno, a díky nimž moc dobře poznali ten hnusný pocit, že nejsou nic, než nějaký nepotřebný, ošklivý a rozpadající se předmět v rohu temné místnosti. Tam, kde nikoho nezajímá a každý si do něj kopne. Just a little piece of shit. Jo, takoví jsme kdysi byli. To z nás udělali. Ale teď už ne. FUCK all those, who ever hurt you! "I've been knocked down, It's a crazy town, even got a punch in the face in LA, ain't nothing in the world that can keep me from doing what I wanna do..."

plakát

Spice Girls: Viva Forever (1998) (hudební videoklip) 

No jo... Songem Viva Forever se Geri Halliwell rozloučila jak s ostatními členkami skupiny, tak i s fanoušky. Jedná se o jejich poslední společnou píseň, kde si Geri i tak zazpívala jen malou část. Melancholická písnička s krásným videem.

plakát

Spice Girls: Spice Up Your Life (1997) (hudební videoklip) 

Jedna z písniček, kterou "Ostré holky" nazpívaly ještě v kompletní sestavě. Už v té době to ale mezi nimi zřejmě začalo skřípat. Videoklip má parádní vizuál i chytlavou melodii. Ale tu vlastně mají všechny popové písničky, že?:) Kdo na Spajskách vyrůstal a miloval je, prostě nezapomene.

plakát

Spice Girls: Wannabe (1996) (hudební videoklip) 

Pro mě Spice Girls vždy budou patřit mezi nejlepší "Girls Band" všech dob:) "Wannabím" to všechno začalo a pětice holek z Británie pobláznila svět tak, jak se to do té doby žádné dívčí formaci nepodařilo.

plakát

Indochine - College Boy (2013) (hudební videoklip) 

Z počátku College Boy možná působí jako jeden z těch vydařených hudebních klipů, které zpracovávají téma šikany. Ovšem v závěru se příběh zvrhne v naprosto drsnou, bizarní a až šokujícím způsobem realistickou ukázku násilí na jediném člověku.

plakát

PSY: Gangnam Style (2012) (hudební videoklip) 

Myslím, že rozporuplné hodnocení je zcela na místě. Gangnam Style je naprosto ulítlá šílenost, která bude jedny pohoršovat a budou ji brát za sračkoidní komerční odpad a ti druzí se nad to dokáží povznést a brát to s nadhledem. Vždyť samotná píseň je vlastně parodií na "nóbl" a povrchní svět tamějších celebrit. Ať je Gangnam Style jakkoli příšerný, jistá originalita a především chytlavá melodie se mu upřít nedají.

plakát

Justin Timberlake - Mirrors (2013) (hudební videoklip) 

Justina Timberlakea nijak zvlášť nemusím, i když uznávám, že songy má chytlavé, stejně jako většinu klipů. Mirrors mě při prvním zhlédnutí chytlo a i ten klip se mi hodně zalíbil. Ten týpek je fešný:) Taková další verze písničky od Katy Perry "The one that got away."

plakát

30 Seconds To Mars: Up in the Air (2013) (hudební videoklip) 

Tak jako, co dodat, že:) Další z vybroušených, stylových klipů jedné z nejoriginálnějších kapel současnosti. V jedné člence obsazení jsem poznala Jordyn Wieber, jíž si pamatuju z Letní Olympiády v Londýně. Když jsem uslyšela její jméno, zděsila jsem se, kdo že další to nosí "to" jméno, které spustilo v celém světě šílenou mánii. "Víbr.":)

plakát

Britney Spears: Everytime (2004) (hudební videoklip) 

Nádherná písnička s úžasným textem, který Britney napsala, když se rozešla s Justinem "Timberlejkem." Tedy alespoň tak se to tehdejší náruživí četnáři dozvěděli z Brava:) Tento klip jsem také viděla v době, kdy jsem ani neměla ponětí, kdo je to Stephen Dorff:)