Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (148)

plakát

Vražedné krásky (2013) (TV film) 

Ženský dokážou být fakt hrozný manipulativní mrchy!

plakát

Kocour Bob (2016) 

Vzniklo z toho neobyčejné přátelství, které dokážou pochopit jen ti, kteří mají se svou kočkou podobné pouto. James a Bob se navzájem potřebovali, podporovali a společně se probojovali k lepšímu životu. Když má člověk pro co, resp. pro koho žít, jde všechno mnohem snáz. Zde se poukazuje na skutečnost, že lidi si začnou všímat okolních lidí -cizích lidí někdy až prostřednictvím zvířat, ať je to pes nebo kočka ...... Najednou je možnost se s tím cizím člověkem začít bavit, všimnout si ho, zapamatovat si ho, najít na něm něco dobrého.Film ukazuje jak těžký je život na ulici, když pro ostatní nic neznamenáte a někteří lidé ještě dovedou být navíc zlí. A zároveň je zde krásně popsána nutnost mít přítele a nemusí to být člověk ,aby se život se zvládal líp.

plakát

Psí poslání (2017) 

Překrásný dojemný příběh, po kterém snad každej člověk zatouží mít svého vlastního pejska :)

plakát

Korunní princ (2015) (TV film) 

Moc krásná a vtipná pohádka . Záčátek byl moc hezky zpracován a navíc hlavní princ je opravdový fešák :-) Už jsem myslela, že takovou hezkou českou pohádku nikdy nenatočí.

plakát

Zlo nikdy nespí (2016) 

Temná pohádka s hororovými prvky, krásnou hudbou, zajímavými nápady a myšlenkami. Zvlášť v kombinaci s krásným vizuálním pojetím nočních jevů. Pro fanoušky pravověrných a jednoduchých hororů, které nestojí na trapných lekacích scénách a přeřvaném zvuku, se může jednat o slušnou podívanou.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

První dvě série, celkem nuda ale pak to konečně nabere spár. Nečekané zvraty a překrásná hudba. Nejoblíbenější postava Tyrion Lannister. Malá postava s velkým srdcem a velkou pusou :D :) a Jon Sníh ♥

plakát

Velká ryba (2003) 

Nejlepší scéna pod vodou s krásnou mrazivou hudbou. Danny Elfman prostě umí.

plakát

Ztracený svět (1999) (seriál) 

To byli časy mýho dětsví:) škoda ž nakonec nenatočili další sérii :( nejlepší postava Roxton :)))

plakát

Paddington (2014) 

Tak to bylo mnohem lepší, než jak jsem čekala:) moc kouzelné:)