Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Obsahy (50)

Anita - švédská nymfička

Anita - švédská nymfička (1973)

Teprve šestnáctiletá Anita je sice fyzicky vyspělá, ale psychicky narušená. Její vztah s rodiči a přáteli je velmi chladný a na ostatní lidi, zvláště muže, se dívá s opovržením. Potkává Erika, mladého studenta psychologie, který jí pomáhá s odstraňováním těchto mentálních bloků. Během rozhovorů Anita popisuje své zážitky z dětství, které nasvědčují tomu, že nedokáže ovládnout své kompulzivní chování, které ji nutí podnikat nebezpečná dobrodružství. Erik se rozhodne pro léčebný experiment v podobě hudební skupinové terapie. Netuší však, že jako budoucí psycholog se nesmí zamilovat do své pacientky.

Avere vent'anni

Avere vent'anni (1978)

Lia a Tina jsou dvě nekonvenční holky, které utekly z domova a teď se už dva roky toulají po italských plážích. Spolu se domluví, že pojedou zkusit štěstí do Říma, do komunity pod vedením Nazariota. Tato skupina lidí vyznává alternativní způsob života, anarchismus, hippie, drogy apod. Tina si myslí, že si zde konečně sexuálně užije, ale všechno nevychází tak, jak si holky naplánovaly.

Blázinec ve škole

Blázinec ve škole (1988)

Komediálně laděný film Spike Leeho se odehrává v prostředí černošské komunity na vysoké škole. Nejenže mají spolužáci problémy se školou a učením, ale také s poznáváním sebe sama a své komunity, což se neobejde bez vzájemných potyček mezi znesvářenými partami. A to se ještě chce stát členem studentského bratrstva ne právě všemi oblíbený mladík.

Damien's Seed

Damien's Seed (1996)

Jane si najme soukromého detektiva Barryho, aby našel její tři měsíce nezvěstnou sestru Jessicu. Barry odjíždí do malého městečka Lost Lake, kde se setká s dívkou jménem Trix. Vyšetřování ho zavede až k ženské okultní sektě. Každou noc je Barry zdrogován a nucen se účastnit podivných sexuálních rituálů. Netuší však, že on je k ženské sektě hlavním klíčem.

Das Frauenhaus

Das Frauenhaus (1977)

Film vypráví příběh pařížského klubu Blue Rita, ve kterém pracují jako striptérky zvláštní tajné agentky, které nutí oběti pomocí sexuálního mučení v podobě "elixíru nadrženosti", aby promluvili.

Der Ruf der blonden Göttin

Der Ruf der blonden Göttin (1977)

Susan přijíždí na Haiti za svým manželem Jackem, který zde bydlí v domě se svou sestrou Olgou. Susan začíná mít v noci živé noční můry, při kterých se účastní rituálů voodoo, tance, ale i vražd. Nerozezná, zda-li sny jsou skutečné či nikoli. A opět najde další probodanou panenku. Ale kdo a proč by chtěl, aby nevinná žena někoho zavraždila?

Der Todesrächer von Soho

Der Todesrächer von Soho (1972)

Detektivní příběh podle Bryana Edgara Wallaceho, syna známějšího otce. Příběh vypráví o sériovém vrahovi, řádícím v Londýně, který svým obětem sbalí nejprve kufr jako předzvěst, že je potom zabije. Zabiják je vynikajícím vrhačem dýk, který nemine nikdy cíl. Vyšetřování se ujímá mladý detektiv ze Scotland Yardu a k ruce má aktivního fotoreportéra. Proč však umírají různí lidé? Co mají společného jejich úmrtí?

Diary of a Nudist

Diary of a Nudist (1961)

Novinový redaktor na svém loveckém výletě náhodou narazí na nudistický tábor v lese. Je tím velmi šokován a rozhodne se poslat svou reportérku Stacey přímo do tábora, kde má napsat pobuřující článek o táboře, vedoucí k jeho zavření. Ke svému překvapení Stacy zjistí, že má ráda nudistický životní styl a napíše velmi pozitivní články o svých zážitcích, které nejsou zcela v souladu s redaktorovými představami. Nakonec se i redaktor rozhodne vstoupit do tábora, aby napsal vlastní článek.

Die Liebesbriefe einer portugiesischen Nonne

Die Liebesbriefe einer portugiesischen Nonne (1977)

Patnáctiletá Marie je nucena vstoupit do kláštera, který tajně ovládají satanisté v čele s jejím zpovědníkem a Matkou představenou. Marie je jako panna mučena, zneužívána a nakonec donucena obcovat se samotným Satanem. Z kláštera uteče a chce o celé pravdě říci inkvizičnímu soudu. Ten ji však obviní z čarodějnictví a pošle na smrt. Poslední nadějí pro mladičkou Marii je napsat dopis Bohu.

Emanuella, královna ze Sadosu

Emanuella, královna ze Sadosu (1979)

Po letech zneužívání svým manželem chce Emanuelle se vším skoncovat. Najme si proto zabijáka, který pracuje pro jejího manžela, ale v okamžiku, kdy si myslí, že má vše pod kontrolou, začne vrah vydírat ji. Obchodní partner jejího manžela se snaží dokázat Emanuelle vinu a přitom ji vrah stále pronásleduje. Emanuelle se snaží uchránit svou nevlastní dceru před sítí intrik.

Emanuelle - perché violenza alle donne?

Emanuelle - perché violenza alle donne? (1977)

Světoznámá fotožurnalistka Emanuelle (Laura Gemser) přijíždí do San Francisca, kde se setkává se svou přítelkyní Corou Norman (Karin Schubert) a společně dostávají úkol rozkrýt mezinárodní síť obchodníků s "bílým" masem. Odtud se vydává do Indie, kde její vydavatel odhalil tajnosti kolem jednoho guru, který vyučuje ve své sektě Kamásutru. Odtud přejíždí do Říma, kde se nechá spolu s několika dívkami unést, aby poznala svět sexuálních otrokyň.

Emanuelle nera

Emanuelle nera (1975)

Ve svém prvním filmovém dobrodružství přijíždí fotožurnalistka Emanuelle do africké Keni na pozvání své kolegyně (Karin Schubert) a jejího manžela. Poznává, že ani manželství její kolegyně a kamarádky není bezproblémové a monogamní. I Emanuelle se vrhá do všech náhodných známostí po hlavě a po sexuálních zážitcích s oběma manžely popouští uzdu své fantazii a chtíči a sbírá jeden sexuální skalp za druhým.

Eva nera

Eva nera (1976)

Judas (Jack Palance), bohatý postarší playboy žijící v Hongkongu, je chovatelem jedovatých hadů. Jednoho dne jej jeho bratr pozve do nočního klubu, kde tančí s krajtou exotická tanečnice Eva (Laura Gemser). Jejím vystoupením je Judas fascinován, stejně tak její láskou k hadům. Poté Judas odjíždí na služební cestu a požádá Evu, aby se o jeho hady postarala během jeho nepřítomnosti. Tento úkol se však změní v řadu nečekaných událostí.

Exorcismes et messes noires

Exorcismes et messes noires (1975)

Duševně vyšinutý kněz vynáší své vlastní inkviziční soudy. Stává se posedlým posláním vyhnat ďábla z těl prostitutek a striptérek. V pařížském nočním klubu si vybírá své "hříšnice". Na cestě vymítání ďábla neváhá dívky zavraždit.

Finders Keepers, Lovers Weepers!

Finders Keepers, Lovers Weepers! (1968)

Paul, majitel striptýzového baru, nemá lehký den. Jeho přítelkyně plánuje vyloupit jeho klub a jeho manželka má románek s barmanem.
Další snímek kultovního amerického režiséra Russe Meyera, ve kterém se mísí násilí a nahota, jež je pro jeho filmy typická.

Flavia, la monaca musulmana

Flavia, la monaca musulmana (1974)

Itálie roku 1600. Klášter jeptišek je přepaden sektou Tarantula na jejich každoroční pouti. Znesvětili oltář i bohoslužbu a uvedli do transu všechny jeptišky, kromě Flavie. Ta jediná se rozhodne klášter opustit s odporem k církvi, které vládnou muži. Na útěk se vydá se sestrou Livií, setká se s židem Abrahamem a zatouží po svobodě. Vítá i vylodění muslimů, zamiluje se a spřádá chladnokrevnou pomstu církvi i mužům, kteří jí zkřížili cestu.

Frauen im Liebeslager

Frauen im Liebeslager (1977)

Několik žen je uneseno a přinuceno sloužit k potěše vojákům guerilly uprostřed džungle. Mezi unesenými ženami je i novomanželka Angela, kterou si vybere pro sebe kapitán tábora. Ten se však do Angely zamiluje, ale ona chce využít jeho citů k útěku. Zůstane její láska k novomanželovi tak neotřesitelná, nebo si žádá změnu?

Frauen ohne Unschuld

Frauen ohne Unschuld (1978)

Margarita (Lina Romay) je v šoku přivezena na ženskou psychiatrickou kliniku. Viděla zavražděné své přátele i vraha v masce. Na klinice nemluví a personál se jí ptá po nějakých diamantech. Na zmatené Margaritě zkouší svou novou léčebnou anti šokovou terapií dr. Antonio. Poté, co je na klinice Margarita svědkem několika vražd stejného muže v masce, utíká. Pomalu se rozpomíná, co se vlastně stalo a o jaké diamanty šlo.

Freeze Me

Freeze Me (2000)

Před pěti lety byla Chihiro znásilněna třemi muži, kteří si znásilnění nahráli na video. Dnes žije v Tokiu a těší se na svatbu se svým kolegou. Znenadání zazvoní u jejích dveří jeden z násilníků. Jeho hrubé chování vyprovokuje Chihiro k vraždě. Jeho tělo uloží do mrazáku. Než stačí tělo zlikvidovat, zazvoní druhý z trojice.

Frühreifen-Report

Frühreifen-Report (1973)

Jeden z mnoha německých příkladů reportáží o prvních sexuálních zkušenostech mládeže a dospívajících. Vkusně a s citem ilustrované příběhy ze života, doprovázené slovem odborníka o prvních intimních zážitcích.

Reklama