Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (241)

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

Já vím, že hodnotit seriál, než dojede sezónu by se nemělo, ale bohužel mě těch pár dílů, co jsem zatím viděla přimělo hodnocení přidělit. Pilot je zatím nejlepším dílem, všechny díly po něm jsou už bohužel horší. Nejvíc mi vadí to, že je seriál směřován spíše pro mladé publikum (čili nejspíš teenageři), než pro to již o něco starší jako jsem já. Většina postav tomu totiž napovídá a bohužel jsou dost otravní (opravdu nesnáším ty dva mladé vědce, jsou mi protivní). Zatím průměr, uvidíme, co agenti předvedou v dalších misích. Na Whedonovu Firefly to nemá ani náhodou.

plakát

Akira (1988) 

Hlavní příběh byl zajímavý, avšak samotné jeho zpracování pro mě bohužel bylo dosti zmatené a místy jsem ani nevěděla co sleduji.

plakát

Avatar: Legenda o Aangovi (2005) (seriál) 

Parádní seriál!! Tak výborné bojové scény mnohdy nemá žádný akční film, natož pak seriál. Úplně nejvíce mě potěšil vývoj postavy Zuka, kterému jsem fandila už ze začátku, ale vyvrbilo se to s ním až skoro na konci celého seriálu. Je zároveň i mou nejoblíbenější postavou v seriálu. Velká škoda, že takovýchto seriálů není více.

plakát

Avengers (2012) 

Ten film jede jako našlapaný stroj od začátku až do výbušného finále!! Po delší době nám Joss Whedon opět ukázal, že tento žánr umí a vůbec si s ním nestřihl ostudu, právě naopak. Zručně se mu podařilo spojit vše dohromady, akci i komické vložky. Těším se na dvojku!

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Na to, že se jedná o druhý díl dost slušný výkon. Opět hodně vtipných scén a dialogů, zopakoval se úspěšný model z jedničky, který fungoval a funguje i tady.

plakát

Babylon A.D. (2008) 

Velice hrubě a nešetrně sestříháno, bez nápadu. Akce se neměly šanci pořádně rozjet. Potěší snad jen sympatická Michel Yeoh.

plakát

Barbarella (1968) 

Ježišikriste, co to byl tohle za film? Jelikož jsem žena, tak to asi zřejmě nebylo až tak určeno pro mě, protože já se u toho staršně nudila.

plakát

Batman: Bad Blood (2016) 

Sice za 3, ale tohle se mi líbilo daleko víc, než předigitalizovaný Batman v Superman. Příště doporučuju si vzít k ruce animátory těchto filmů, protože pokud scénář k Justice League vymyslí zase někdo jiný, tak to dopadne k hranou Justice nejspíš špatně. Jinak si myslím, že film má šťávu a za to málo minut nám nabídne dost solidních akcí, sympatické hrdiny a dobrý soundtrack.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Nejsem náročná, ale to co jsem dostala, nejsem si jistá. Nejvíc mi vadily ty nelogičnosti ve scénáři - Brucova zaujatost Supermanem byla na začátku ukázaná ve scéně, která mě naštvala (když vidím všude kolem sebe apokalypsu, tak přece nečekám v baráku až mi spadne na hlavu či až mi šéf zavolá, že tedy mohu odejít, tak neočekávané to zase nebylo a nějaký čas na únik z budovy byl), bohužel je toho ve filmu. Scénář je bohužel největší slabinou tohoto filmu - bere se moc vážně, není ničím odlehčený (pár vtípků tu akorát uslyšíte od Alfréda, a to je tak všechno). Jinak herci jsou dobří, dokonce i Affleck jako Batatman mě překvapil, že to jde a dokonce i Gal jako Woder Woman. Musím vyzdvihnout samozřejmě soundtrack od Hanze Zimmera a Junkieho XL, ze kterého se pro mě stává čím dál zajímavější skladatel. Jsem ale docela zvědavá na tu R-kovou verzi, co nám slíbili.