Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (241)

plakát

Le Mans '66 (2019) 

Pro mě jednoznačně film roku 2019, poslední Star Wars se můžou jít zahrabat. Tento film se mi líbil nejen jako celek, ale i dějové, hudebně i herecky. Dobrá práce.

plakát

Zázračná planeta - Série 2 (2016) (série) 

Opět nádherné záběry zvířat a krajiny doplněné úžasnou hudbou a komentářem od biologického guru Davida Attenborougha, nemám co bych dodala dál. Prostě pastva pro oči i uši a mi lidé by jsme si opět měli uvědomit, jak je naše planeta krásná, křehká a snadno zranitelná. Velmi mě potěšily i deníky, které ukazují, jak se štáb potýkal s počasím i různými nastrahami, aby se záběr zvířat povedl co nejlépe zachytit.

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

Neskutečně nášlapaná.akční fantasy jízda. Musím pochválit její netradiční ztvárnění, herce a výborný soundtrack, který tak film žene ještě více v před. Po dlouhé době jsem odcházela z kina velmi spokojená. Je fakt obrovská škoda, že díky nepovedené reklamní kampani a nic moc trailerech se o ni nejeví takový zájem jaky by si zasloužila.

plakát

Lov (2015) (seriál) 

Úžasné záběry, komentář sira Attenborougha a do toho všeho ještě exelentní soundtrack od Stevena Price. Dokument, který se opět po právu zařadí mezi mé nejoblíbenější. BBC nemá ve světě tvorby dokumentů konkurenci a já neváhám nasadit nejlepší hodnocení.

plakát

Avatar: Legenda o Aangovi (2005) (seriál) 

Parádní seriál!! Tak výborné bojové scény mnohdy nemá žádný akční film, natož pak seriál. Úplně nejvíce mě potěšil vývoj postavy Zuka, kterému jsem fandila už ze začátku, ale vyvrbilo se to s ním až skoro na konci celého seriálu. Je zároveň i mou nejoblíbenější postavou v seriálu. Velká škoda, že takovýchto seriálů není více.

plakát

Firefly (2002) (seriál) 

Jednoznačně moje nej srdcovka mezi seriály vůbec. Opravdu nechápu logiku šéfů ve FOXU, když tento skvost po 14ti epizodách zrušili. Seriál nabízí mix westernu a akce, vše se odehrává ve vesmíru a kupodivu se tu místy mluví čínsky. Posádka Serenity je neuvěřitelná, já si ji zamilovala hned od začátku. Nathan jednoznačně k sežrání.

plakát

Život savců (2002) (seriál) 

Nejlepší dokument natočený o savcích co znám. David Attenborough opět potvrzuje pověst jednoho z nejlepších biologů na světě.

plakát

Věc (1982) 

Vynikající horor s řadou momentů, na které se jen tak nezapomene. Hudba Ennia Morriconeho je fenomenální!!!

plakát

Poslední Mohykán (1992) 

Úžasný, krásně natočený film, který vás dostane jak svým příběhem, hrdiny, tak i nádhernou hudbou, která snímek skvěle dopňuje. Jeden z mých dodnes nejoblíbenějších filmů a je velká škoda, že takových snímků se nyní moc netočí - spíš vůbec.