Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Thriller

Recenze (143)

plakát

After She Wakes (2019) 

Jako nebylo to úplně zlé, sice žádná velká originalita, dal bych i 4 hvězdičky, ale ta poslední čtvrtina to totálně zabila.

plakát

Aftershock (2012) 

Docela dobrá jízda. Nevím však, proč je uvedena Selena Gomez v hlavních rolích, když ta se tam objeví cca na 1 minutu a to úplně v nepodstatné roli.

plakát

A Horrible Way to Die (2010) odpad!

Děs a hrůza. Bohužel, tento film jsem musel po 15 minutách vypnout, protože jsem myslel, že z té šíleně uhoupané a rozklepané kamery dostanu mořskou nemoc. Nevím, co to mělo být za umělecký pokus, ale takto by s kamerou netřepalo ani malé děcko.

plakát

Arthur: Prokletí (2022) 

Dávám jednu hvězdičku za prostředí a nostalgickou atmosféru z pohádek. Jinak film je totální nelogický odpad se špatnou kamerou, scénařem, herci a snad vším.

plakát

Atrocious (2010) odpad!

Opět další z filmů, který se snaží působit autenticky. Opět roztřesená kamera, točení tmy, neustálé pobíhání mezi keři. Tma, keř, tma, keř - co to bylo? Tma, keř.... Tento film je naprostá ztráta času. I ten rádoby překvapující závěr byl o ničem, neboť jsem byl už totálně znuděn:-)

plakát

Avalonská střední (2010) (TV film) odpad!

To byla taková blbina, že k tomu fakt nemám absolutně co napsat:-(

plakát

Await Further Instructions (2018) 

Ten film měl velký potenciál. Ovšem zabily to nesympatické herecké výkony, případně scénář. Škoda.

plakát

Balto (1995) 

Spolu s prvním dílem The Land Before Time má nejoblíbenější pohádka. Skvělá poctivá animace, nádherný příběh podtržen naprosto dokonalou hudbou Jamese Hornera, skvěle namluveno výbornými herci (v originále). Absolutně nechápu naši distribuci DVD a ptám se, proč tato pohádka u nás nevyšla? Hlavně, že vydali všechna pokračování, které jsou absolutně o ničem a první díl nikde. Přitom dnešní pohádky tomuto filmu nesahají ani po kotníky! Rozhodně všem doporučuji a dávám hodnocení 100%!

plakát

Bestie (2022) 

Asi je něco špatně, když jsem fandil tomu lvovi a přál si, aby už je všechny konečně sežral. Některé scény byly nelogické a stupidní. Jako jednohubka k obědu budiž, ale jako celovečerák, určitě ne.