Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Oblíbené filmy (9)

Kmotr

Kmotr (1972)

Nejprve jsem si dvakrát přečetl knihu a i přes výborné hodnocení a doporučení mnoha lidí jsem se filmu obával. Očekával jsem nepříliš zajímavou podívanou jako u jiných zfilmovaných děl. Ale realita byla úplně jiná. Od začátku jsem film hltal a bezmála tři hodiny utekly jak večerníček. Jedině část na Sicílii mi přišla trošku osekaná. I přes to jsem byl nadšený a film jsem si velmi brzy pustil znovu. Pro mě bylo důležité, že jsem se koukal s titulky, ptž kdybych film hodnotil s českým dabingem nebylo by to 100%. Originál je originál.

Snídaně u Tiffanyho

Snídaně u Tiffanyho (1961)

Pro mě nejlepší film s Audrey Hepburn. V žádném jiném snímku mi nepřišla tak jako zde. Krásně bláznivá, nespoutaná a dojemná. Občas sebestředná a sobecká. Ale dohromady dokonalá. A jen ona dává postavě to, co je na ní nejdůležitější. Myslím, že taková herečka se už nenajde. Alespoň pro mě se žádná z hereček ve filmech, co jsem kdy viděl této dámě nepřiblížila. George Peppard bez doutníku, ale dobře sekunduje. A ke všemu výborná hudba. Spojení všeho mi dává 5*

Expendables: Postradatelní 2

Expendables: Postradatelní 2 (2012)

Konečně nevypínám okno přehrávače s tím, že jsem zabil čas. Za poslední dobu fakt film, který jsem si královsky užil a bavil se od začátku do konce. Poctivá řežba jak z 80. let a to se už moc nenosí. Navíc okořeněné kupou vtipných hlášek. Asi jediné, co mi nesedělo, když se Sly snažil běhat. Ale jinak 3 legendy vedle sebe a hromada padajících grázlů a všude okolo to jistí Chuck a zbytek bandy. Doufám, že se další díl vydaří aspoň jako první dva.