Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich inteligence vzroste díky marihuaně natolik, že se dostanou na Harward. Kuřivo však dojde a tak si musí nějak pomoci, neboť zde se "bylinné terapie" nevedou...  Dva obyčejní chlapíci hulí marihuanu, což má neobvyklý efekt na jejich mozkový potenciál. Jejich inteligenční kvocient vzroste natolik, že jsou schopni zvládnout Harvardskou univerzitu. Jenže když jim kuřivo dojde, jsou odkázáni sami na sebe a musí si v této prestižní instituci, kde se "bylinné terapie" nevedou, nějak pomoci. A věřte, že zkoušejí kouřit opravdu ledacos... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (371)

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

Máš papír? Máš trávu? Legendární seznámení. Na tak jednoduchou zápletku je tento film fakt mega čupr film film. Tato dvojce je opravdu geniální a díky tomuto filmu vim že ne jen kvůli své hudbě. U tohohle filmu se fakt vždycky hodně bavim a hromadu přehnaných hlášek asi jen tak nezapomenu. Takže já du na voběd a pak se pudu pěkně vysrat =) =) =) ()

martinez. 

všechny recenze uživatele

Tak tento film jsem si vždycky pouštěl s kamarády a dlouho ho považoval za vrchol vtipnosti, tedy i komedie jakožto žánru. Pak jsem se na něj ale podíval sám a střízlivý a musím ho i náležitě ocenit výrazně nižším hodnocením. Někteří třeba můžou říct, proč měnit názor a hodnocení, když můžu tuto huličskou komedii vždy sledovat jen v příznivé atmosféře, jenže zamyslete se, to potom můžeme i všechny ostatní sračky! Ale musím uznat, že to přes všechnu svou stupiditu má celkem zajímavý námět, fajn známé obličeje, několik zábavných okamžiků a několik bad-ass okamžiků a když o tom tak přemýšlím, tak zhulení je vlastně surrealismus z vlastního repertoáru. Každopádně, Zaulíme, uvidíme a Ali G Indahouse jsou určitě vtipnější i vyzrálejší kousky. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Typicky černošská komedie(v dobrém slova smyslu)s dvěma zhulenci, kterým umře kámoš (velice zábavným způsobem :-D ) a oni ho pak "vyhulí" a dostanou se na vysokou školu. Svým humorem a výroky štvou většinu lidí kolem sebe a za jejich výsledky díky mrtvému kámoši Ivorymu, který jim říká správné odpovědi se o ně pere hned několik prestižních škol. Jeden z kategorie nesmrtelných a vtipných snímků, které nemají ani tak extra pointu jako spoustu skvělých momentů a nadupaných hlášek. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Poprvé se mi to určitě líbilo víc, ale když jsem se díval podruhé, tak už mi to nepřišlo nějak extra. Asi bych musel být taky zhulený, abych si to užil. Námět to má určitě dobrý, ale i když se jedná o zábavný film, tak jsem se teď podruhé už určitě nezasmál a to jaksi od komedie požaduji. Borci to ale dejme tomu zahráli dobře a přizvali i své kámoše Cypress Hill, které mám moc rád. Je pravda, že se konečně jedná o něco jiného než klasický teen movie, ale ty krásné ženy mi tu vážně chyběly. Nezapomenutelné hlášky: Kde sou mý děvky? Buy Us Fuck U. ()

pjotr76 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento paskvil je důkazem, že plátno snese vše. Ten film sám o sobě by byl v hodnocení tak na 1 - 2 hvězdy. Ve třetí třetině stopáže jsem jenom nevěřícně koukal, jak funky zhulení pařani, kteří bohužel nebyli ani trochu zhulení, chystají další epesní "joke" pro (ne)náročného diváka, a chystají se vykopat mrtvolu..., kterou také vykopají a pak s ní dělají věci, jež nelze normálním lidem popisovat...tohle nemá s vtipem společného vůbec nic, protože taková morbidita a zvrácenost může pobavit zase jen morbidního zvrácence a s hulením nemá, ale lautr nic společnýho. Po shlédnutí tu sračku dobře spláchněte. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Potřebuju Prachy (Al Shearer) krade kolo, které následně nákladní vůz dvakrát přejede, je možné všimnout si, že mezi troskami jsou jízdní kola tři. Dvě blíže u sebe a jedno dál od trosek. (Pitrson_CZ)
  • Ve filmu se vedle hip-hopových ikon Method Mana a Redmana, objevila taky populární hiphopová kapela Cypress Hill. (Pumiiix)

Reklama

Reklama