Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (131)

plakát

Zásah štěstím (2023) 

Starý pán je pořád špička ve svém oboru. Tenhle film je opravdu skvost. Vztahovka a do toho krimi zápletka. Nebál bych se to srovnat s Match piontem. Navíc pro někoho, kdo má rád Woodyho filmy (což já jsem), úplná lahůdka.

plakát

Muž jménem Otto (2022) 

Fakt silný emocionální zážitek. Tohle jsem nečekal, musel jsem to rozdýchat, slzy jak hrách 😂. Tom Hanks koncertoval. Originál jsem neviděl a knížku nečetl, takže nemůžu srovnávat. Ale tahle americká předělávka je opravdu skvělá.

plakát

Král Tulsy - Go West, Old Man (2022) (epizoda) 

Starej , dobrej Sly, charisma z něj úplně chčije. Nejlepší záporák roku. První díl pecka.

plakát

Bullet Train (2022) 

Wow, to byla jízda!!! Ve stylu Tarantina a jeho Kill Billa. Vlak se řítí Japonskem, nájemní zabijáci si jdou po krku, Brad je ve formě.... ! A ti dva? Mandarinka a Citrón? Tak ti mě hodně bavili :-), :-), :-) !!!

plakát

Životní trefa (2022) 

Mám rád basketball, takže moje hodnocení je trochu nadhodnocené. Dále musím opravdu přiznat, že vážná role Adamovi sedí víc, než některé je docela debilní komediální role. Sandler si roli skauta NBA s opravdu užívá a jde vidět, že basketball taky miluje.

plakát

Mimořádná událost (2022) 

Omlouvám se, ale já jsem nadšený. Výborně sem se bavil a podle toho, jak se v kině smáli i ostatní, tak asi nejsem jediný. V tom vlaku jedou Češi a komu se ten film nelíbil, tak se tam asi viděl :-) !!!   ,,Přiznávám se, spolupracoval jsem. S gestapem? Ne, to táta, já normálně, s STB :-) :-) :-)."

plakát

Devadesátky - Přehrada (2022) (epizoda) 

Seriál graduje, atmosféra houstne!!!! Paráda, český počin roku!!! (můj názor😉😀) Líbí se mi, že prostě absolutně věřím všem, že jde opravdu o devadesátá léta.

plakát

Undercover (2019) (seriál) 

Výborné. Všechny tři série. Perfekní hlavní postavy, jak Ferry, tak Bob. Určitě se podívám na film Ferry, který se odehrává před seriálem. Takový belgický narcos, kde hlavní padouch Ferry, je takový kříženec Pabla Escobara a Ivana Jonáka😀.

plakát

Nejlepší u nás!!! (2021) 

Pro Baníkovce povinnost: Tenhle klub miluju a nový dokument o Baníku jsem si nenechal ujít. V dokumentu je vidět, co Baník pro Ostravu znamená. Je krásné vidět různou škálu příznivců z různých sociálních vrstev, jak je Baník spojuje. BANÍK PIČO !!!  PS: Scéna s Bořilem je nejlepší :-) :-) !!!