Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jen v Praze se stane přes padesát vražd ročně. Kam vlastně pachatelé odklízejí těla, která se nikdy nenašla? Příběh z časů, kdy dostat mafiána znamenalo se s ním kamarádit. Z dob, kdy vám bývalý kolega z přátelství nabízel lépe placené místo na druhé straně zákona. (Česká televize)

Recenze (89)

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co všechno muselo předcházet samotnému hlubinnému ponoru na Orliku a jak vlastně vytipovali místo, kde ty sudy budou? Úplně jsem měl husí kůži, když na konci našli první sud. NaOH tedy hydroxid sodný nebo také louh se celkem blbě sháněl a víš o tom, že ho měli od Roubala? A co to má ten Sokol alias npor. František Tůma jako vedlejšku s Armény a jak to s ním dopadne? U předchozích dílů jsem váhal, ale tady dám všech 5 frček. ()

JB001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byl jsem manželkou nepřímo donucen  sledovat tento díl vychvalovaného seriálu, ale pro mne osobně to bylo emočně nezajímavé a nemohl jsem se dočkat až konečně vytáhnou ten sud a budu moci jít spát. Sledovat Krejčíkovou se Siniakovou v Melbourne, Roryho v Dubaji nebo Slavii proti Ostravě v Edenu bylo mnohem zábavnější. No a co se týče kriminálních seriálů, tak se těším na druhou řadu Ozark a Devadesátky klidně oželím. Holt den má jen 24 hodin a je třeba s volným časem nakládat podle svých představ ()

Reklama

AchylesII 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Počkej, ty pičo!" Matej Landl, moje dětská láska ze Spadla z oblakov, málem jsem ho nepoznala :-D Kraj razovity, ale super lidi! Super atmosféra, jen malý detail, hodně mi tam vadí ženské postavy, dnes ta Němcová, tu snad vybrali z ochotnického souboru, to afektované přehrávání se tam fakt nehodí... Martin Finger je frajer jak cyp! Věřím mu úplně všechno... těším se na blížící se finále ()

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele

Zatímco předchozí díly mne nechávali zcela chladným a jen jsem kroutil hlavou nad zdejším hodnocením, tak čtvrtá epizoda mě na celou stopáž přikovala do křesla a nevěřícně jsem koukal, kolik napětí a atmosféry se dá vytěžit z hledání sudů. Ta gradace byla neskutečná, chvílemi jsem ani nedýchal. Pravděpodobně nejlepší seriálová epizoda české tvorby! ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí díl nastolil nový standard seriálu, jehož hlavní zápletka orlických vražd eskaluje každým dílem a je čím dál tím víc napínavější. Jedinou výtku mám snad k nepříliš uvěřitelně napsaným postavám, které v původním seriálu byly buď víc klidní (původně Polývka, teď Finger), nebo víc obezřetní (Vetchý, teď Bartoš). Jasně, řeším blbost a kdyby postavy byly na novo vytvořené, neřešil bych to, ale když jedete podle něčeho, co znáte a postavy se chovají takto, kazí to dojem. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Policejní snímek, který má František Tůma (Ondřej Sokol) na nástěnce, patří spartakiádnímu vrahovi Jiřímu Strakovi. (Frontier)
  • Premiéru čtvrté epizody sledovalo 2,09 milionu diváků starších 15 let (podíl 44,36 %), jednalo se tak o nejsledovanější pořad nedělního večera i celého dne. (rublik05)
  • Při telefonátu s ostravskými potápěči zvedne telefon kapitán Plíšek (Martin Finger) se slovy: „Praha zdraví Ostravu.“ Stejný pozdrav použije v seriálu Případy 1. oddělení (od r. 2014) v epizodě Olizovač (2016) kapitán Martin Pražák (Filip Blažek), když volá do Ostravy kvůli jazykové radě. (azcr)

Reklama

Reklama