Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Pohádka
  • Sci-Fi

Recenze (5)

plakát

Atlas mraků (2012) 

Dlouho jsem se rozmýšlel, jestli se mám na tento film podívat. Vůbec jsem nevěděl co od filmu mám očekávat. Ale po podívání jsem zjistil, že jsem opět našel film který má v sobě zakomponovanou hlubokou myšlenku, která se vyskytuje jen málo filmech. Ze začátku jsem byl z filmu velmi zmatený, stále jsem hledal začínající nitku, která vede k pochopení filmu. Ale toho se mi naštěstí dostalo a právem tento film hodnotím 5 hvězdičkami. Jen bych možná doporučil se na tento film podívat vícekrát, odhalí vám to více věcí, které jste díky prvotnímu zhlédnutí nemohli postřehnout. :-)

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Putovní seriál, který zná na světě skoro každý a je až neuvěřitelné, jak dlouho na našich obrazovkách vydržel. Ale i za tu dobu jsi stále získává nové příznivce snad i generace. V seriálu je skryto všechno od humoru až po vážné věci týkající se celého světa. Tento seriál mě vždy postaví na nohy a zaručeně rozesměje :-)

plakát

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001) 

První díl trilogie Pána Prstenů, je asi nejslabější. Nechci tím určitě řící, že je to špatný díl i tak si pořád ode mě zaslouží plný počet hvězdiček. Ale je zde teprve rozjezd, který pak vrcholí ve druhém a třetím díle. To co mě na tom to filmu tak fascinuje je ten fantasy svět, který dokázál Tolkien vytvořit ze své hlavy. Popravdě takových lidí, kteří by to dokázali je opravdu málo. Nechci nijak podceňovat jiné druhy filmů, ale fantasy filmy jsou podle mého ty nejsložitější a nejtěžší na realizaci. A tak proto, jsem rád, že i přes všechny tyto obtíže, dokáže někdo vymyslet, či natočit tak kvalitní fantasy film a to hned 3x po sobě :-)

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Od toho filmu jsem hodně očekávál a musím s potěšením říci, že mě nezklamal. Sice knížní podoba Hobbita mě nějak neuchvátila, ale filmová verze je velmi podařená. Jen bych se doporučoval podívat na trilogii Pána prstenů, která divákům po jeho shlédnutí obohatí film Hobbit. Takových filmů by se mělo toči opoznání více a určitě nebudu jediný, který se už nemůže dočkat příchodu Hobbit 2 do kin.

plakát

Třicet případů majora Zemana (1974) (seriál) 

Po přečtení mnoha komentářů k tomuto seriálu si myslím, že film stojí mezi mlýnskými kameny. A to na jedné straně politickou situací, ve kterém se tento seriál pohybuje a přirozenou kriminálkou. Mnoho lidí tento seriál znehodnocuje jen proto, že je spojovaný s komunisty, což je pravda. Ale myslím si, že by to nemělo zasahovat do hodnocení tohoto seriálu.