Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (272)

plakát

Deadpool 2 (2018) 

Pecka největšího kalibru, která je nahláškovaná od začátku do konce. Navíc tu najdete za mě nejpovedenější cameo vůbec. Co se týče týmu X-Force, tak "první pokus" mě dostal a totálně jsem ho nečekal. Domino mi připomněla staré časy, kdy jsem pařil Metal Gear Solid 2, kde figuruje postava, která má totožnou schopnost a scény s ní... no dalo by se říct, že to bylo jako koukat na Nezvratný osud v nejlepším provedení :o) Uznávám, že bez té občasné romantiky bych se obešel, ale celkový dojem z DP2 to rozhodně neovlivnilo. Co je velké mínus, tak to, že ty dvě hodinky utekly jako voda... No nic, asi si to dám znovu!

plakát

Zabití posvátného jelena (2017) odpad!

Nevím, co mě vlastně štvalo ze všeho nejvíc. To, že veškeré dialogy postrádaly intonaci, a nebo to, že dialogy všeobecně nedávaly smysl. Každopádně v této kombinaci se na to nedalo prakticky koukat a doslova jsem se modlil, aby už byl konec. Co se týče toho divnýho kluka, a to jsem to napsal ještě hodně slušně, tak při každé jeho scéně bych mu dal nejradši pár facek, ten jeho neskutečně debilní výraz mi vážně drásal nervy.

plakát

The Punisher (2017) (seriál) 

Tak jak jsme si mnozí z nás představovali ideálního Punishera, tak takového nám ho naservíroval Netflix v čele s Jonem Bernthalem. Už v Daredevilovi byl jedinečnou postavou, která přímo volala po tom, aby měla vlastní seriál. Příběh je perfektní a určitě ho ocení i ti, kteří nejsou nadšenci do komiksu, protože tohle rozhodně není typická komiksovka. Krev tu teče doslova proudem a v některých fázích je míra brutality až nevídaná, ale o tom Punisher je a kdyby takový nebyl, tak po tomhle seriálu neštěkne ani pes.

plakát

Dunkerk (2017) 

Jak trefně poznamenal jeden můj kamarád, který musí mít vždycky pravdu. Kdyby tohle a přesně takhle natočil nějaký "noname" režisér, tak se mu všichni vysmějou a pravděpodobně to nepůjde ani do kin, ale protože je to od Nolana, tak jsou z toho všichni doslova na větvi. Díky bohu za (vzhledem k žánru) přiměřenou délku filmu a na oko dobře působící vizuál, ostatní je opravdu velká bída a ač mám Nolana opravdu rád, tak tohle se mu nepovedlo.

plakát

matka! (2017) odpad!

Jeden z nejhorších filmových zážitků za posledních pár let. To jak jsem byl až k smrti vytočený z chování všech postav a vůbec celkově z pojetí filmu se nedá slovy popsat. Jestli to mělo mít nějakou "myšlenku", tak já přiznávám, že jsem ji nepochopil, vlastně jsem se o to ani nesnažil, protože větší sračku jsem opravdu neviděl a stálo mě hodně sil dokoukat to do konce...

plakát

Legion (2017) (seriál) 

Neuvěřitelná pecka, která není jen tak obyčejnou komiksovou. Hlavní obsazení se povedlo a ač vím, že tohle je zrovna typ komiksárny, která není jen tak pro každého, tak mě naprosto dostala. Druhá série je o něco slabší, ale stále si drží status "divná komiksárna", což ji svědčí, bohužel co se týče schopností Davida, tak tady nebylo takřka nic zajímavého mimo poslední díl, což je největší škoda.

plakát

Yoga Hosers (2016) odpad!

To si jednoho dne jedna holka, o které jsem do téhle chvíle jak živ neslyšel, řekla, že se nudí a chtěla by hrát ve filmu a kdyby to šlo, tak že by si chtěla i rovnou ve filmu zabékat... jaké to skromné děvče. Řekla svému taťkovi Johnymu, který si ve filmu taky zahrál a ukázal tak, že nic víc, než trapné role už opravdu hrát asi nechce. Potom spolu šli za mamkou Vanessou, která je nenechala ve štychu a zahrála si jednu z nejzbytečnějších rolí... a že jich v téhle ptákovině bylo... To, že se k režii nechal přemluvit Kevin Smith opravdu nechápu, stejně asi jako nechápu vznik týhle sračky... No jo no, mít slavný rodiče, který nevědí co s prachama je asi strašnej opruz, a tak je potřeba vymyslet, jak tyhle prachy vyhodit z okna... Tak tady se to každopádně povedlo!

plakát

Annabelle (2014) 

James Wan měl na tohle aspoň dohlédnout. Je škoda, že tak děsivá panenka, která mohla být novodobým Chuckym, přinesla tak málo. Několik scén za zmínku tu je a jsou opravdu povedené, ale vzhledem k tomu, že to má být spin-off tak skvělého hororu jako je Conjuring, tak je to i tak zatraceně málo.

plakát

Z onoho světa (2017) (seriál) 

Ze začátku vás to určitě nadchne, čemuž pomáhá několik komických scén na odlehčení, které hlavní protagonista prezentuje jako by se nechumelilo (hláška s Narnií mě vážně pobavila). Zdá se, že se rozjíždí super seriál, ale pak se to někde zlomí. Po pravdě už si ani nejsem jistý, kdy jsem si uvědomil, že se v seriálu skoro nic neděje, ale co mě o pocitu přesvědčilo byl závěr, který děj posouvá zrychleným tempem a vše "podstatné" se odehraje během poslední epizody, a to je bohužel škoda. Uvidíme, co ukáže druhá série, šancí ji rozhodně dám, protože seriál v sobě potenciál určitě má.