Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (1 011)

plakát

Šťastně až na věky (2022) 

Zajímavý dokument o různých formách soužití a věrnosti. Nakonec se ukazuje, že i ti nejsvobodnější potřebují toho jednoho exklusivního patrnera.

plakát

Temný případ - Noční krajina (2024) (série) 

Ten poslední díl si mohli odpustit, jako fanoušek Lynche nepotřebuji konečná vysvětlení. Atmosféra, obsazení a hudba super. Ženy přece mohou být stejně tvrdý jako muži.

plakát

Kurz manželské touhy (2021) 

Jediný smysl natočení tohoto spektáklu byla dozajista propagace resortu Svatá Kateřina. Obsahově strašný, tohle natočili zřejmě přes víkend. Plodková ve strašné paruce, Bartoška opět mimo, jít na to do kina, požaduji vrácení vstupného.

plakát

Zlo mezi námi (2021) (seriál) 

Skvělé ve všech ohledech.

plakát

Vlčí bouda (1986) 

Sněženky a machři podle Chytilové. Když jsem to viděla v dětství, bylo to působivý, teď mi to přijde přepálený a typicky manipulativní. Chytilová měla vždycky vymyšlený nějaký morální koncept/apel a na to napasovala děj. K tomu patřičně řevu a herci na pokraji zhroucení. Ocenila bych atmosféru a hudbu.

plakát

Písně země (2023) 

Norsko. Nejpůsobivější kontrast vody a hor.

plakát

Dalibor Janda - oheň, voda, vítr (2023) (TV film) 

Trochu jsem si poupravila názor. On nebyl rychlokvaška a hudbu dělal od dětství. Ovšem vychvalovat "kvalitu" jeho textů je tedy značně odvážné. Pro mě to byly slizké odporné odrhovačky.

plakát

Případ Kuciak (2021) (TV film) 

Je to jen 6 let a Slováci si ty gaunery svobodně zvolili ve volbách. Velké poučení i varování.

plakát

Pongo Calling (2022) 

Sonda do romské komunity. Je ostuda, že jejich diskriminace jede pořád ve velkým a nikdo s tím nic nedělá. Nevyužitý potenciál jen prohlubuje všeobecné nepochopení.