Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (11)

plakát

Kolo času - Co se mělo stát (2023) (epizoda) 

Epic finish.. drak a některé další efekty mohly být vytvořeny trochu lépe (i třeba více abstraktně) ale celkově je to extrémně silné...

plakát

Nepřestávej dýchat (2022) (seriál) 

Hooodne natahany příběh, hodně mezi vrstev, ale v podstatě hrdinka neustále někam padá, trpí, vzpomíná, pak se zase zvedá aby opět po čase trpěla..

plakát

Perry Mason (2020) (seriál) 

Postupně se rozvíjející příběh, mnohovrstevný, kdy na konci vnímám pocit excelentní filmařiny, herecké výkony na top úrovni. Celkově HBO kvalita podání příběhu o zrození legendy jménem Perry Mason..

plakát

Spravedlnost podle Spensera (2020) 

Marky Mark a Peter Berg, jejich další suburban hero story, nic hlubokého ale je to fajn

plakát

Zámek a klíč (2020) (seriál) 

Dětské, předvídatelné dějové linky a hlavně je to dost natahané.. připravené na další série.. dobře natočené.. jak tu někdo psal: když se klíče objevují, tak to je zajímavé, pak to ztrácí šťávu..

plakát

Ve jménu vlasti - Série 7 (2018) (série) 

Ze začátku se zápletka zda ve stylu "US rednecks revolution" (pro mne neatraktivní) ale později je velmi aktuální k dnešnímu dění ve světě a opět jako předchozí série excelentní. Dramata, hra s charakterem Carrie i syrové akční pasáže.

plakát

Dárce (2014) 

velmi polopatické vysvětlení významu preference svobody před ochranou, v dnešní době velmi aktuální téma... cílová skupina osoby cca 15-17let, ale ostatní neurazí a záběry jsou velmi _oko-chytající"...

plakát

Divergence (2014) 

Pokud jste rozvíjející se osobnost a chcete se podívat, jak by vypadal svět obývaný pečlivě rozkastovanými "lidmi", které nemají potřebu cokoli měnit, pak je film skvělým zrcadlem a díky akci i občas napínavou zábavou. Pokud však již za sebou máte nějaký svůj osobnostní rozvoj, pak se film zdá jednoduchým, nereálným a i hloupým, ale exteriéry vypadají zajímavě, akce ujde a některé části jsou fajn.. Primárně cíleno na děvčata 15-18let (mmch tato cílová skupina dominuje v poslední době většině masových produkcí) a podle toho vypadá celé složení herců (starší osoby jsou primárně na odstřel nebo zpřítomňují reminiscence z dětství) Technické zpracování na blockbusterové úrovni, a vzhledem k aktuálnímu výsledku na Box Office Mojo (Domestic total gross 150Mio USD vs budget 85Mio USD) se určitě budou realizovat i další díly (plánovány takto: 2.díl 2015, 3.díl část 1 2016 a 3. díl část 2 v 2017)