Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Eurovision Song Contest 2016 (2016) (pořad) 

Vysoké hodnocení nedávám ani tak kvůli pěveckým výkonům, ale spíš kvůli Petře a Månsovi, kteří show uváděli (a vyblbli se více než samotní zpěváci) + Timberlakeovi (ať tam dělal, co tam dělal) a samozřejmě slečně Gunčíkové.

plakát

Cry-Baby (1990) 

Tak tohle bylo něco! Jeden z nejlépe ujetých filmů vůbec. Muzika naprosto skvělá a chytlavá. Člověku přestalo i vadit, že nezpívá sám Johnny Depp. Příběh byl taky ujetě skvělý. Dost dobrá komedie na víkend :) Nebýt Johnnyho film by dost ztratil, ale takhle to bylo bez chyby !

plakát

Opoparchant (2001) 

Tak hrozně špatné umístění nechápu. Podle mě nápad byl naprosto úžasný, ale bohužel podání bylo hrozné. Svět nočních můr na mě působil místy až depresivně ( i když to možná zní docela směšně). Opičák mě někdy šíleně štval. Ale i přesto se člověk občas zasmál. Možná nebýt Frasera bylo by to ještě horší. Ale i tak 2 hvězdičky.

plakát

Ospalá díra (1999) 

Skvělá hororová pohádka. Timu Burtonovi se zadařilo, Johnny Depp se znovu předvedl, ale malinko mi neseděla Christina Ricci, i když po více shlédnutích jsem si na ni zvykla. Hudba byla naprosto úžasná. Deppovy hlášky, a jeho typické chovaní, je třešnička na dortu. Bylo mi jasné že film skončí dobře, ale i přesto jsem ve finále okusovala polštář. Plný počet

plakát

Dracula (1992) 

Ne. Tohle se mi nelíbí. Když jsem zapla film, první co jsem uviděla byl nápis Bram Stoker´s Dracula. Ale vážně nevím, ve které části Stokerova románu se objevuje láska Miny k Draculovi ? Jako samostatný film je to sice nádhera, ale bohužel díky jménu Bram Stoker na začátku, jsem stále hledala věci, kterých se v knize (naštěstí) nedočkáte. Opravdu hodně mi vadilo chování Lucy a dokonce i z jejich nápadníků se ve filmu stali naprostí ňoumové. 2 hvězdy za to, že by to šlo udělat jako film, který nenese Strokerovo jméno.

plakát

Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008) 

Skvělý příběh. Naprosto mě to uchvátilo a musela jsem se držet aby mi neupadla slzička. Samozřejmě jsou tam občas hlouposti typu : Proč židovský klučina nevylezl s tábora, místo aby jeho německý kamarád vlezl dovnitř ? Nebo jak dlouho by asi židovský klučina přežil, když jediná práce, kterou dělal bylo, že seděl a házel kamínky nebo vozil prázdné kolečka. Jsou to sice docela zásadní věci, ale přesto to byla nádhera. Film jsem viděla se zbytkem třídy ve škole, těsně před vánocemi. Celá škola rozjařená lítala po chodbách, ale když vyšla naše třída s ubrečenými a zděšenými výrazy na chodbu, nemohl to být špatný film (zvláště pokud takhle zapůsobil na bandu puberťáků). Ze začátku jsem měla pocti, že vše skončí dobře. Za posledních asi dvacet minut mi ale bylo jasné, že to tak nebude...

plakát

Paranormal Activity (2007) 

Mě se to líbilo.. Bála jsem se a účel to splnilo. Každý mi na ten film říkal svoje názory, většinou se bud líbil nebo nelíbil... U mě je to střední cesta... Přiznávám že první noc po zhlédnutí filmu se mi docela nepříjemně usínalo, ale na druhou stranu jsem čekala malinko více. Líbilo se mi stupňování napětí až do skvěle vymyšleného finiše. Určitě přispěje atmosféra, pokud se budete doma v noci dívat úplně sami... Pěkná podívaná a nepříjemné přebíhání mrazu po zádech.