Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pozoruhodná poloanimovaná a velmi černá komedie.  Stu Miley to s obživou jako kreslíř na volné noze nikdy neměl lehké, teď se na něj ale konečně usmálo štěstí. A může za to především jeho bývalá terapeutka a nyní velká láska Julie. Tak dlouho ho podporovala, až se Stu vrhnul na tvorbu Opoparchanta nejprovokativnějšího komiksu všech dob. Dopravní nehoda však přesune Stua do Země snů fantaskní říše všech nočních můr. Stua si zde velice váží, jeho noční běsy jsou prý jedny z nejoblíbenějších. Stu se ale pochopitelně v tomto k zešílení vedoucím prostoru nechce zdržet ani o minutu déle, než je nutné. Průšvih je, že cesta ven vede pouze přes propustku, kterou by musel ukrást samotné Smrti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem viděl jako malej, tehdy se mi to líbilo. Bylo to správně ujetý a dpbře udělaný. Dneska jsem se spíše smál co se mi to tak líbilo. Ale na druhou stranu nemůžu souhlasit že je to 266 nejhorší film. Sice je tu pár věcí strašně debilních a některý masky jsou vyloženě nepovedené a svět kde vládne "smrt" byl strašně umělej a takovej nedodělanej, ale je tu i hodně scén který potěšily, a i Fraser se choval a hrál obstojně. Sice to rozhodně není film pro každýho ale já dávám 3* navíc ono moc takovýhlech filmů není, možná jedině mě ted napadá Cool world. ()

themic 

všechny recenze uživatele

Docela vtipná komedie, i když podle hodnocení a komentářů ostatních uživatelů to tak nevypadá. Film, který pobaví v dlouhý zimních večerech svým zoufale vtipným vtipem:) Příběh ujetý, za to zábavný. Whoopi Goldberg a spousta dalších tam bejt vůbec nemuselo, dle mého jen zaplňovali prostor. Fraser zahrál vcelku opoparchantsky, tak co by kdo chtěl, když hraje v tak hrozném filmu. Hodnotím 3hvězdičkami, takže 45% ()

Reklama

Othello 

všechny recenze uživatele

Brendan Fraser, Bridget Fonda, Whoopi Goldberg! Konec devadesátek jak řemen. Navíc pokud v Monkeybone, stejně jako já, vidíte snahu navázat na kultovní Masku s Jimem Carreym či pokus o převedení estetiky hyperaktivního nevkusu stanice Cartoon Network do formátu hraného filmu, tak to zabírá. Monkeybone je film, který by měl problém v okamžiku, kdy by se celá ta smršť uřvanosti, nesmyslů a totálně jetých nápadu na chvíli zastavila, což se naštěstí nestane. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Buď méně absurdit a více humoru (alespoň) trošku chytřejšího, nebo méně srandy, méně romantiky a trochu více napětí a horou. Takto se film potácí od ničeho k ničemu, což mu rozhodně neprospívá. Úplná srágorovina to není, ale dobré také ne, vlastně pokud by tam nebylo tak dobré obsazení, šlo by to celé do kopru. Díky nerozhodnosti tvůrců, jakým směrem se bude film ubírat (neb pro děti to rozhodně není a na dospělé je to dost blbé) zde vidím promarněnou šanci. za mě sotva 45% za snahu. ()

Opsha 

všechny recenze uživatele

Prosím? Štípněte mě jestli nespím. Protože tohle by byla dost podivná noční můra.Tahle nádherně ujetá, originální a černohumorná jízda je v 200 nejhorších ? To je stejně špatný vtip jako Donnie Darko v 200 nejlepších. Opravdu jsem jediný komu se to líbilo? Jsem Marťan já , nebo zbytek CSFD? Kritici, doufám že skončíte jako dárci orgánů. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (4)

  • Snímek byl natočen podle grafického románu "Dark Tower" Kaji Blackley. (Terva)
  • Jay Caputo soutěžil o dvě ceny Taurus, které uděluje společnost World Stunt v kategoriích nejlepší kaskadérské kousky. (Terva)

Reklama

Reklama