Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (9)

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Po všech čtyřech sériích (tedy s plným vědomím toho, co všechno se může zvrtnout) a s nulovou znalostí chemie mám stejně nutkání si koupit přívěs a prožít si celý tenhle seriál naživo. Výborně napsané postavy (nejvíc mi utkvěli sympaťák DEA agent-švagr Hank a stoicky klidný psychopat Gus) a zamotaný děj Vás přikovou k počítači/televizi a nepustí Vás, než bude konec.

Black Books

Black Books (2000)

Jednou bych chtěl vlastnit malé knihkupectví a pít a kouřit a křičet a urážet své zákazníky a terorizovat svého poskoka jako Bernard Black.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Kdo by tušil, že dělat si srandu z geeků a fyziky v jednom seriálu může být tak zábavné? Já to ze začátku taky netušil a po čtyřech sériích a v průběhu páté zvedám na pět hvězdiček. Bazinga!

Kovboj Bebop: Lovec odměn

Kovboj Bebop: Lovec odměn (1998)

Spike Spiegel je flegmatický dlouhán, který se svým parťákem Jetem putuje galaxií, chytají zločince na útěku a inkasují odměny. Bohužel mají trochu smůlu a minimálně polovina odměny jde na opravy lodi nebo škody vzniklé při samotném "lovu". To zní trochu tuctově, že? Není. Cowboy Bebop se ubírá pomalý tempem a má velmi, velmi zvláštní atmosféru. Mix divokého západu a retro sci-fi udělátek, vesmírných lodí, noir detektivky, jemného humoru a jazzu v pozadí je naprosto ojedinělý a funguje perfektně. Každá Spikeova oběť je navíc jedinečně napsaná a zapamatovatelná a dokáže vyvolat silné emoce, nehledě na samotný závěr, kdy jsem skoro dvě hodiny nemohl mluvit a měl jsem na kahánku. Mně osobně sednul Cowboy jak ulitý a jak tak píšu tyhle řádky, asi se na něj v blízké době zase podívám.

Jak nežít svůj život

Jak nežít svůj život (2007)

Pět hvězdiček bez debat. Ujeté, mnohdy za hranicí dobrého vkusu, nekorektní, pestrá škála bizarních postav (od arogantního flákače - idiota po střelenou senilní sousedku až k mírně zastydlému, přehnaně fixovanému poskokovi), a momentů - prostě zaručená zábava. Jestli máte rádi britský humor, tohle si dle mého názoru zamilujete. Druhá série ještě o chlup lepší, než první.