Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (944)

plakát

Sestra (2018) 

Lekačky s jeptiškama v klášteře kdesi v Rumunsku..

plakát

Věčně mladá (2015) 

Masterpiece romantické tvorby. Takhle by to mělo vypadat. Je smutné když se nad tím zamyslíš, že zůstat sám mladý a krásný není výhrou, pokud tví milovaní stárnou a odchází. Tohle by měla být povinná četba a filmografie. Howgh

plakát

Bod obnovy (2023) 

Tady se zaslouží smeknout před českým dílem brněnského režiséra. Škodovky ve vizi budoucnosti, kamera jako když amerického filmu a i ta atmosféra. Prostě paráda. Místy trochu moc tmy a málokdy to říkám, ale bylo nutné přisvětlit displej, což nemám rád. Přesah vidím v tom, že stát se to nejspíš může. Doporučení na delší večery.

plakát

Wonka (2023) 

Ehm jak to říct. Jelikož už jsem "pamětníkem", který zažil 2 verze Blue a to jak tu od Eifel 65, tak novou od Guetty, tady je to stejný. Nikdy jsem nechápal, co ti staří morousové vidí na těch původních vykopávkách - alá verze z roku raz prd. Žel bohu jsem jedním z nich a i tady mě víc táhne původní verze, aneb Karlík a továrna na čokoládu. Je sice stejně muzikální, což nemám rád, stejně dětská, což neocením, ale byla tu sakra první a já nemám citů na neomezené rozdávání.. Jako film to má děj, zápletku a místy se i uchechtnete.. Za mě průměr

plakát

Výborná SHOW (2024) (pořad) 

Výborná show zatím není výborná. Je chvalitebná. Uvidíme co další hosté. Po prvním díle takhle.

plakát

Její tělo (2023) 

Zajímavý prsa téhleté Andrey. Její tělo je rozhodně pěkný.. Místama se ten film vleče a dává dost prostoru pro přemýšlení. Nechci tu spoilovat, ale zas a znova se přesvědčuju o tom, že jediný co je jistý v životě je smrt.. A kdo si ji neuvědomuje, je naivní a pak překvapený. Life is short, enjoy it!

plakát

Apolonia, Apolonia (2022) 

Navzdory mnohým prsa odhalujícím záběrům a díky přírodně vzhlížejícím podpažím, jakož i vďaka srůstajícímu obočí a tam dole taky bush kam se podíváš.. Budou z toho asi jen 3,44 hvězdičky. Asi nejsem artovej moon head a ač rozpoznám hezká díla z výstav, toto dílo HBO max mě až tak neoslovilo. Díky za pochopení, maucta.

plakát

Ferrari (2023) 

SPOILER alert: Zajímavá Penelope a ještě zajímavější Adam Driver v životopisném filmu o tom, jak zemře pár driverů při honbě za snem Enza Ferrariho. Jeho mistress ani zmetek Pierot nezabránili úspěchu jeho značky (kterou ostatně jeho syn dodnes vede). Co na tom, že produkce osobních aut dotovala závodní divizi - byla to vize jednoho chlápka, který si za ní šel přes mrtvoly, rozbitá manželství, avšak s jasným cílem dosáhnout vytyčeného úspěchu, kterým vítězství na historicky posledním Mille Miglia bezesporu bylo.

plakát

Jeden život (2023) 

Hodně silný příběh 669 dětí, které v Československu nebyly jedno Angličanům, navzdory tomu, že spojenci je vyměnili za osobní klid před válkou. Stejná Královna, která odmítla pomoct této zemi při válce pak s velkou slávou udělila Wintonovi titul Sir.. Život není vždycky fér, ale stojí za to následovat svoje vize!