Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní a neotřelá talk show Lucie Výborné v divadle La Fabrika. Tři hosté, plno zábavy a zjištění, že být celebritou není tak podstatné jako příběh, osud a vášeň pro to, co děláte. A Lucie Výborná ví, kde je hledat a jaké otázky klást, aby to diváky bavilo stejně jako ji samotnou. (Česká televize)

Recenze (26)

Annaroz 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší než Všechnopárty, kde si líný Šíp už ani o svých hostech dopředu nic nenastuduje, pak se všemu diví, navíc je hluchej jak poleno a jeho show je čím dál tím víc nezáživnější. Kraus se zas hlučně směje svým vtipům, vše podstatné za hosty odříká sám a většinou uvízne na nějaké blbosti, kolem které se točí celý rozhovor... Dědkova show taky ztrácí dech. Takže tato je vcelku docela dobrá. Uvidíme, co bude dál. ()

Dobry_clovek 

všechny recenze uživatele

Myslím, že to má našlápnuto na nejlepší show v ČR. A to říkám i přesto, že paní Výborná není můj šálek kávy a občas mi přijde taková strojená a nepřirozená. Rozhodně jsem ale rád za show bez vulgarit, v atraktivním prostředí, a pevně doufám, že tam nebudou chodit pornoherečky a podobná svoloč, kterou si zvou do jiných show jen pro zvýšení sledovanosti. Zatím dávám 4* a vlastně bych si přál časem přidat i pátou hvězdu. Mně se vůbec zdá, že Česká televize je stále lepší a lepší. A jsem za to moc rád. ()

Reklama

Fifer 

všechny recenze uživatele

Když koukám na zdejší negativní reakce, tak si říkám, co ti lidé od talk show čekají? Čekali, že tam budou vizuální předěly, které překonají Oppenheimera s Dunou 2? Proč je samotná talk show špatně? Já jsem rád za novou televizní tvář (Výborná dělá rozhlas), protože co si budem povídat, někteří moderátoři už nejsou nejmladší (Šíp, Kraus atd.) a nový člověk dodá do talk show novou energii. ()

Vajonek

všechny recenze uživatele

Lucii Výbornou mám jako moderátorku moc ráda, ráda si vyhledávám její rozhovory, protože si vybírá zajímavé hosty, na které se dokáže většinou velmi dobře naladit, trefně se jich ptát i je poslouchat. Zajímavé hosty si pozvala i do prvního dílu své televizní show. Trochu jsem ale v průběhu sledování tápala v tom, co se nám ta show vlastně snaží sdělit. Je tam vlastně nějak důležité to avizované zastřešující téma (tentokrát neklid, předpokládám, že v dalších dílech to bude asi zase něco jiného)? Nebo jsou to jen další rozhovory se zajímavými hosty, u nichž je to zastřešující téma vlastně spíše zástupné, resp. se nám tím místy prolne, místy se od něj ale odběhne někam úplně jinam, až člověk skoro zapomene, že tu to téma bylo..? Jestli to mají být "jen" další rozhovory, není to trochu zbytečné, když v tak malé časové dotaci (cca 15 minut na hosta) nemůžeme jít příliš do hloubky, dozvědět se toho o dotyčném dost/více? Těžko říct, první díl byla pro mě taková zvláštní směs všeho možného, u které jsem se, nebudu zastírat, ne jednou pobavila, zároveň z ní ale byla taková rozpolcená, zmatená. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet dále, šanci tomu ještě určitě dám... ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem nahodile útržky z vícero dílů a je to prostě další případ naprosto nevýrazné, a nic nového nepřínášející talk-show, která v žádném případě nemá potenciál na to, aby nahradila duo Šíp - Kraus. Lucie Výborná je určitě zkušená moderátorka, a má i velké zkušenosti s rozhovory...z RÁDIA! A právě takový ten rádiový styl si přenáší i sem, ale v TV to prostě tak nefunguje. Plus je tu problém podobný jako u Honzy Dědka. Sama to skrze humor či nějaký vlastní přínos prostě neutáhne, a stojí to tak čistě na hostech. ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama