Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (948)

plakát

Nezlomní (2024) 

Zajímavý survival se psem Arturem a rodinkou Marka Wahlberga.. You know what I mean - doufám, že Mark bude mít taky jednou takovou. Takovou, která se při sledování tohoto filmu tulila k sobě v jedné posteli v Pohořelicích ;)

plakát

Snack Shack (2024) 

Zajímavá letní lovestory s více, než jedním zvratem. Dost originální, ale je pravda, že kratší stopáž by tomu slušela více.

plakát

Výborná SHOW (2024) (pořad) 

Výborná show zatím není výborná. Je chvalitebná. Uvidíme co další hosté. Po prvním díle takhle.

plakát

Barbie (2023) 

Oh my Ken.. Čeho jsem to byl zase svědkem? Tak zaprvé nemám rád muzikály nebo si je alespoň neužívám. 2) konverzační 2 hodiny bez strhujícího děje? Check! 3) jak jsem si mohl myslet, že když to má hype, tak to bude mainstreamově ucházející.. Nemohl jsem se víc plést. 4) Margot prsa jsou snad jediné pozitivní věci na tomto Goslingovském patosu 5) sólo kino - ne poprvé a asi ne naposledy. Ale tím že máš celej popcorn pro sebe, máš ve finále moc popcornu. Jo #3rdWorldProblems 6) nejhůře investovaných 250,- za dlouhou dobu dozadu

plakát

Bod obnovy (2023) 

Tady se zaslouží smeknout před českým dílem brněnského režiséra. Škodovky ve vizi budoucnosti, kamera jako když amerického filmu a i ta atmosféra. Prostě paráda. Místy trochu moc tmy a málokdy to říkám, ale bylo nutné přisvětlit displej, což nemám rád. Přesah vidím v tom, že stát se to nejspíš může. Doporučení na delší večery.

plakát

Ferrari (2023) 

SPOILER alert: Zajímavá Penelope a ještě zajímavější Adam Driver v životopisném filmu o tom, jak zemře pár driverů při honbě za snem Enza Ferrariho. Jeho mistress ani zmetek Pierot nezabránili úspěchu jeho značky (kterou ostatně jeho syn dodnes vede). Co na tom, že produkce osobních aut dotovala závodní divizi - byla to vize jednoho chlápka, který si za ní šel přes mrtvoly, rozbitá manželství, avšak s jasným cílem dosáhnout vytyčeného úspěchu, kterým vítězství na historicky posledním Mille Miglia bezesporu bylo.

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) 

Ehm kde začít? Za ty baby od bazénu asi jediná hvězda. Hodně jsem se držel, abych nedal odpad, ale byl by to alibismus. Místama jsem se párkrát ušklíbl. Upřímně nechápu, co za to herci dostali a kolik měsíců před tím byly bez peněz.. Ale nikomu to nedoporučuji. Jsou mnohem lépe strávené chvilky, než u této parodie na korporát, jakkoliv výstižnou.

plakát

Jeden život (2023) 

Hodně silný příběh 669 dětí, které v Československu nebyly jedno Angličanům, navzdory tomu, že spojenci je vyměnili za osobní klid před válkou. Stejná Královna, která odmítla pomoct této zemi při válce pak s velkou slávou udělila Wintonovi titul Sir.. Život není vždycky fér, ale stojí za to následovat svoje vize!

plakát

Její tělo (2023) 

Zajímavý prsa téhleté Andrey. Její tělo je rozhodně pěkný.. Místama se ten film vleče a dává dost prostoru pro přemýšlení. Nechci tu spoilovat, ale zas a znova se přesvědčuju o tom, že jediný co je jistý v životě je smrt.. A kdo si ji neuvědomuje, je naivní a pak překvapený. Life is short, enjoy it!

plakát

Ještěr (2023) 

Ehm řekněme to tak, že je to kostka ve skluzu roztáhnutá na 2h a někdo mi tudíž dluží hodinu života. Ještěr trochu zklamání na to, že to byk Netflix. Tak snad příště.. Bloncka dobrá, ale tam to tak asi končí