Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když si myslíte, že máte ve všech směrech skvěle našlápnuto a nic vás nezastaví, tak se většinou hodně pletete. Ambiciózní korporátní zaměstnanec Aleš (Jakub Prachař) je svým narcistickým šéfem (Alexander Bárta) místo povýšení přeložen do nejhoršího firemního oddělení - do call centra. Tam velice rychle musí přijít na to, jak spolu s potrhlou konspirátorkou Marcelou (Petra Polnišová), neurotickým nihilistou Michalem (Vojta Kotek), vzorňačkou Jitkou (Anna Polívková) a dalšími bizarními kolegy vytvořit sehranou partu. Jen tak může během teambuildingového víkendu porazit bývalé kolegy, zachránit své nové oddělení před zrušením a hlavně najít ztracenou sebeúctu. (CinemArt)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (327)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Polnišová povedala, že pri tomto skvoste treba vypnúť mozog. No hej, ale jej sa to hovorí, keď ho má vypnutý celý život. A tak sa z nej stala odrazu scenáristka, lebo dnes ti takýto titul napíšu, keď len cez prekladač preložíš scenár z iného jazyka a aby sa nepovedalo, dáš to do česko-slovenských reálií, aby nikto neprišiel na to, že v skutočnosti nevieš napísať ani odkaz na korešponďák. Polnišová to urobila už druhýkrát. Treba uznať, že niektoré fóry sa aj podarili, ale niektoré boli skutočne nechutné, cez čiaru, hysterické a naplnené permanentne prítomným sexuálnym podtónom. Že podtónom, celá notová sústava tam bola, ale vidieť prasnicu Kramerovú ako Prachárovi líže hrdlo a ide vyfajčiť vtáka je už skutočne zo žánru horor, na to sa dá pozerať len s prázdnym žalúdkom. Ale netreba sa tešiť, našťastie toho vtáka neukázali, nechceli, aby každý videl, že Kramerová je booster impotencie. No a spoločná účasť Polnišovej a Kramerovej v jednom filme je zároveň odpoveďou na to, prečo je v Afrike hlad. ()

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Slunce, seno, teambuilding. To zbabělý dementi před filmem vnímám jako výraz největšího pohrdání všem, kdo tomu dají lepší hodnocení, než odpad! Dopadlo by to stejně i bez nápovědy. P.S.: Osobně jsem se kdysi přesvědčil o tom, že si Anna Polívková zakládá na vlastní důstojnosti. Má na ni ale ještě nárok? ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Reálně spis 4, ale trochu jsem chtel vyrovnat ta krutá hodnocení níže. Je to jednoduchá crazy komedie, která absolutně neodbocuje ze žánru a nestane se z ni v půlce romantika nebo jakoze seriózní příběh. Je to komedie a tak to taky funguje. V rámci žánru možná nejlepší česky film posledních deseti let. Hodnotte kurva filmy v rámci žánru. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Nejsem v pozici, abych mohl říct, že šlo o ztrátu času, protože jsem měl tušení hraničící s jistotou, jak bude celá záležitost vypadat. Od současných českých komedií už opravdu mnoho neočekávám a koprodukce to prostě nezachrání. Jako obvykle byl i v tomto případě nejslabším článkem scénář, který hnal často věci do trapnosti, a i když uznávám, že jsem se občas i pousmál, po většinu času jsem se cítil dost nepříjemně. Na jednu stranu mohu pochválit slušné obsazení, na tu druhou to občas vypadalo, že tvůrci na svou snahu poněkud rezignovali už v průběhu castingu; když začnou místo hereček obsazovat modelíny, asi jim o výsledek příliš nejde. Jo, jo, film měl i své světlejší momenty, přesto jsem ho ale z větší části protrpěl, a hvězdičku jsem mu připlácl jen za Vojtěcha Kotka (kterého jinak příliš nemusím), jenž byl ve své roli sádrového ježka skvělý a za závěrečné věnování, z kterého mi bylo trochu smutno. / Poučení: Ženy by se neměly příliš podobat svým otcům, není to pro ně ideální. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky, protože jsem se párkrát i zasmál a to v komedii jde, že? "Příběh" je tam na škodu a vlastně tam ani nemusel být, stejně nedává smysl. Herecky zajímavý je jen Kotek a ten hlavní Brňák, jinak je to jedna velká bída, což mě mrzí zejména u Polívkové a Stárkové. Největší radost mi udělalo že jsme na to nakonec nešli do kina a doufám, že už se na to nikdy nebudu muset dívat znovu. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Když na začatku filmu jdou Michal (Vojtěch Kotek) a Aleš (Jakub Prachař) spolu do call centra a Aleš požádá Michala, jestli by nemohl zařídit, aby ho ostatní měli rádi, Michal mu odpoví otázkou, jestli je Harry Potter. Představitel Michala, Vojtěch Kotek, v mládí postavu Harryho Pottera (Daniel Radcliffe) namlouval do českého dabingu, a to ve všech osmi filmech. (Pichloza)
  • Film sa natáčal na Slovensku, v Bratislave, v Hotel pod Lipou RESORT - Modra a na Bielom kríži. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama