Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (671)

plakát

Karel (2020) 

Miluju Panteru, Metallicu, Slipknot, Sepulturu….ale na ikonického Karla nedám dopustit. Dokument nebudu komentovat, jen ohodnotím. Díky, legendo…

plakát

Vlak dětství a naděje (1985) (seriál) 

Krásný seriál, ve kterém exceluje především pan Zindulka. Jeho role je naprosto úžasná, lidská. V závěsu pak paní Růžičková, která je zde ve své životní roli. Jeden z nejlepších českých seriálů…smutný, veselý, dojemný.

plakát

Sepultura: Third World Chaos (1995) 

Nostalgie a vzpomínka na dobu, kdy jsem v jednom ostravském hudebním shopu koupil tenhle klenot. Přišel domů a sousedi poznali brazilskou legendu na vlastní uši.

plakát

Jan Žižka (1955) 

Vávrova trilogie je tím největším, co tady v oblasti filmu kdy vzniklo. Herecké obsazení, výkony, obrovská výprava. Je mi úplně jedno, jestli je to snaha o agitaci nebo ne. Každá země má své historické hrdiny, ke kterým vzhlíží, byť se o jejich životě toho moc neví. Čekám na dobu, kdy se začne zpochybňovat význam Karla IV. nebo TGM. Na to jsou někteří Češi odborníci…

plakát

Francouzská spojka (1971) 

Fantastická kriminálka a naprosto poctivá filmařina.  Dvojice Hackman- Scheider funguje dokonale. K tomu Rey v roli mazaného záporáka. Ta honička s vlakem je perfektní, ale více mě dostala sledovačka  v ulicích NY završená scénou v metru.

plakát

Hospoda - Schůze (1996) (epizoda) 

Jeden z nejlepších dílů a skvělé představení Oldy Vlacha, jakožto lídra SNB. Plamenný projev doplněný o gesta jako z dílny říšského ministra propagandy 😆 Hele zmetku! Koukej ji tu kořalku koupit!

plakát

For Those About to Rock: Monsters in Moscow (1992) (koncert) 

Neskutečný nátěr v opojení svobodou. Legendární Metallica a famózní Pantera… dvě nejlepší metalové kapely všech dob na jednom podiu. Co víc si přát? Snad jen zažít to na vlastní oči a uši.

plakát

Gulag, sovětská historie (2019) (seriál) 

Syrový dokument o jedné z nejtemnějších etap lidstva. Očitá svědectví přeživších jsou mrazivá.

plakát

Hospoda - Výletník (1997) (epizoda) 

“Ty vado, to je řízek! Ňákej Bohouš Peterka.”

plakát

Pozor, vizita! (1981) 

Největší český herec, v jedné ze svých nejlepších rolí.