Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (671)

plakát

Země snů (2023) (pořad) 

Mediální všeuměl a odborník na vše opět v akci…

plakát

Z jiného těsta (2023) odpad!

Klasický rasově hyperkorektní Netflix sranec.

plakát

Agáta Jaromíra Soukupa (2022) (pořad) odpad!

To je hrozný shit tohle. Soukup si hraje na charismatického, životem ošlehaného kmeta…přitom je to pořád stejný ukoktaný zoufalec. A může se snažit mluvit chraplákem jak chce. Jeho zoufalost podtrhuje žíněnka, se kterou společně pomlouvají ostatní. No a to jeho “vaření”…směje se Babicovi, jenže ten je alespoň rovný chlap. Takže Jaromír opět potvrdil, že je to bezcharakterní křivák.

plakát

AZ-kvíz tentokrát s Fortunou (2022) (pořad) 

Důkladně vyslovující Jakub Železný, který si při otázce “kdo vyhraje MS”, neodpustil politickou odpověď. Ale sportovní AZ je příjemným oživením, byť fotbal nesleduju.

plakát

Barbar (2022) 

Horory mám rád a tenhle mě příjemně překvapil…protože mu v podstatě nic nechybí.

plakát

Česko Slovensko má talent 10 (2022) (pořad) odpad!

Absolutně netuším kdo těch předchozích 9 řad vyhrál a zda se vůbec někdo někdy někde prosadil. Zřejmě ano, když Prima tento prima sranec opakovaně oživuje.

plakát

Česko volí prezidenta (2022) (pořad) odpad!

Vyhlášený narcis, lhář, převlékač kabátů a ubožák…. Po krátkodobých rolích, kdy si hrál na právníka, kuchaře, investora nebo premiéra, je nyní v roli politického experta - rádce. Jako by mu ta ostuda, kdy dělal dildo osazenstvu Hradu a rval se za ně jako lev, nestačila.

plakát

Český Slavík 2022 (2022) (pořad) odpad!

Natahované, nudné, místy trapné…za normálních okolností na 90 minut max. Tohle se má dávat ze záznamu ve dvě v noci, mezi teleshoppingy. A “vysněná O2 aréna”, jako omíláné české měřítko úspěchu, nesmí chybět.