Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (671)

plakát

Jak zbohatnout (2022) (pořad) odpad!

Jára Soukup….ředitel, moderátor, komentátor, právník, ekonom, lingvista, virolog, psycholog, kuchař, herec, scénárista, režisér, zvukař, osvětlovač, vedoucí kantýny, instalatér, klempíř, truhlář, filantrop, projektant…a nově i byznysmen - spasitel. Paní vyrábí medaile a Jaromír už plánuje výrobu v Číně. Přitom chce mít jedinečný “investiční” výrobek 😁 Škoda jen, že Jaromír nedal návod na zbohatnutí. Načmáral tabulku, vysypal své úvahy a popřál paní štěstí 😂

plakát

Jan Žižka (2022) 

Hodně jsem se na tenhle “velkofilm” těšil…a po shlédnutí jsou pocity rozporuplné. Po oznámení rozpočtu, jsem očekával film, který se bude minimálně rovnat Vávrově Žižkovi. Bohužel, k tomu nedošlo a lze předpokládat, že většina peněz padla na honorář hvězd. Výpravě a vybraným lokalitám není co vytknout, obsazení také výborné…jenže to nestačí. Pominu-li příběh, tak film je strašně natahovaný. Navíc ve vlnách, kdy pár minut napětí střídají zdlouhavé nudné konverzační pasáže. Nemůžu si pomoct, ale za třetinu peněz by to vypadalo úplně stejně, ale s českými herci. Strašně rád bych dal více, ale 60% je max.

plakát

Jaromír Soukup: Bez brzdy (2022) (pořad) odpad!

Další z řady pořadů narcisního lumpa a morálního mrzáka Jaromíra Soukupa. Někdo by mu měl konečně připomenout to, co donedávna říkal a jak dobrovolně sloužil těm, které dnes kritizuje. To znamená řiťolezectví a podlézání Zemanovi, Babišovi, Okamurovi, Ovčáčkovi… Jak je opěvoval, zastával se jich a byli u něj jako doma.

plakát

Jimmy Savile: Britský horor (2022) (seriál) 

Dokument o vychcánkovi a slizkém chlívákovi v jedné osobě. Námět výborný…ale ta stopáž je zbytečně dlouhá. Dvě třetiny o jeho kariéře, koho znal, komu radil. Poslední třetina se věnuje výčtu jeho činů. Bohužel, jak jsou první dvě třetiny nekonečné, ta poslední je zase strohá. Jiné dokumenty z dílny Netflixu (o H.L.Lucasovi, R. Ramirezovi nebo J.W.Gacym) jdou do hloubky. Nepustí diváka a detailně se věnují celému životu zločince, včetně výpovědí, vyšetřování a odhalení. Toto zde postrádám.

plakát

Jukebox Honzy Dědka (2022) (pořad) 

Mě to celkem baví.  Jen občas toho obkecávání by mohlo být méně. Ale jako kulisa…proč ne?

plakát

Když se všechno po*ere: Woodstock 99 (2022) (seriál) 

Lepší zpracování než v případě HBO. Už jen proto, že se vyvarovali dnešním módním kecům o rasismu, feminismu a srovnávání tehdejší a dnešní doby. Jasně, něco málo zmíněno bylo, ale nenásilně a pouze okrajově. A stejně byla ta poslední dekáda minulého století nejlepší :)

plakát

Koncert pro Ukrajinu (2022) (koncert) 

To co se děje na Ukrajině je katastrofa…musí to co nejdříve skončit. A snad to nezůstane bez odezvy i u běžných Rusů. Tohle by se už nemělo nikdy opakovat….stejně jako devastace Libye nebo humanitární bombing Bělehradu, oboje schválené českou politickou elitou. A ke koncertu samotnému…vybraná částka super. Je fajn vidět, že i v dnešní složité době, nejsou lidé sobci a není jim lhostejný osud blízkého národa. A není to jen o penězích, ale i materiální pomoci a poskytnutí útočiště uprchlíkům. V tomhle děláme možná nejvíc z celého světa. Co se účinkujících týče….absolutně nechápu, proč se neustále dává prostor Jandovi, který byl za komunistů pečený vařený. Kolikrát on otevřeně kritizoval tehdejší režim? Větší bezpáteřní krysu těžko pohledat.

plakát

K tabuli! (2022) (pořad) odpad!

Prima odpad

plakát

Lela show (2022) (pořad) 

Mentálně a morálně retardovaný fighter Jarda chce kamarádit s jednoduchým fighterem Karlem “kličkem”…a tak jeho plastové figuríně vytvořil čas ve vysílání.

plakát

Lucky! - Bernie Ecclestone a historie Formule-1 (2022) (seriál) 

Vynikající dokument o F1 a především člověku, který ji povýšil na královnu motosportu. Můžeme si o Berniem myslet co chceme, ale za jeho éry byla F1 opravdu vrcholem motorsportu. Teď je to DRS kroužení vysavačů, postavené na úroveň zámořských sérií.