Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (16)

plakát

Jako nikdy (2013) 

Příjemné překvapení mezi českými filmy. Bezchybné herecké výkony a odvážné téma.

plakát

Bokovka (2004) 

... dostanete velkou chuť na víno a na sepsání románu (a na bokovku)...

plakát

K zázraku (2012) 

Pokud máte rádi filmy Terrence Malicka, tak si tenhle film sežeňte, (resp. jděte na něj do kina, chce to plátno...). Není to film pro každého, zřejmě ani nepřijde do distribuce. Ale atmosféra filmu je hypnotická, osudy hrdinů nejednoznačné, zážitek rozhodně nevšední. Pro mě zážitek rozhodně intenzivní, nepopsatelný

plakát

Jmenuji se Oliver Tate (2010) 

Když si to porovnám s jinou dnešní produkcí... tak tady je zábavný a chytrý film, s působivou kamerou, při jehož sledování jsem se přistihl, že je ze mě zase puberťák. No a neměl to být ten smysl? Ok - možná mi chtěli říct, že mít dar vidět barvy je těžký, ale je to palec nahoru, rozhodně

plakát

Neviditelná (2011) 

ten režisér je celkem úchyl, ale jinak parádní a nepovrchní pohled do jistého typu divadla.

plakát

Šéfové na zabití (2011) 

Za to, že jsme šli jen na "nějakou komedii" - se filmu trochu omlouvám. Nepřekvapila mě sice pozoruhodná a dnes málo vídaná lehkost a svěžest hereckých výkonů od všech představitelů, ale vysloveně potěšíním byl chytrý scénář a komediální situace, jejichž kouzlo není v totálním úletu, ale v prostém budování komediálního napětí. A to (spolu s těmi úžasnými herci) zaručilo parádní zážitek.

plakát

Černá labuť (2010) 

Především fantastické herecké výkony a krutě výstižná realita světa (vnějšího i toho vnitřního-tj. její psychiky) jsou hlavní důvody pro pět hvězd. Vlastně úžasný film o tom, jak mít na jevišti "koule".

plakát

Max a maxipříšerky (2009) 

především si mě získala složitost dětského světa a pozoruhodné filmové pojetí tohoto tématu

plakát

Uprchlík (1993) 

ten scénář a způsob filmového vyprávění... vždycky když to běží v televizi, tak se dívám. Opravdu pokaždé. A pořád mě to bere.

plakát

Kancl (2001) (seriál) 

prostě geniální