Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Fantasy

Recenze (19)

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

Naprosto úžasný herecký výkon Uhlika. Jeden z nejlepších českých seriálů poslední doby.

plakát

Krakonošovo tajemství (2022) (TV film) 

Milá pohádka se sympatickým obsazením, kterému rozhodně dominuje Ondřej Sokol, který je tu prostě úžasný.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Vizuálně velmi podařená detektivka, kterých by mělo být v ČR natočených víc. Škoda toho castingu hlavní hrdinky a trochu nudné zápletky.

plakát

Přízraky v Benátkách (2023) 

Přesto, že mi K.Branagh jako Poirot moc nesedí a Zoe Wanamaker jako A.Oliver nikdo nepřekoná, detektivka má spád a já se rozhodně nenudila. Obecně mi dost vadí, když se adaptace románu hodně liší od originálu, zvlášť když se jedná o moji literární hrdinku, ale zasazení filmu do Benátek filmu prospělo.

plakát

Sněhurka (2012) 

Naprosto úžasná verze Sněhurky, u které absolutně nechápu to nízké hodnocení. Velmi vtipné zpracování, krásné kostýmy, příjemná hudba. Jediné, co by se dalo vytknout, je upozadnění fantastické Julie Roberts, která má tak vtipnou roli, že by si rozhodně více prostoru zasloužila.

plakát

Zrádci (2020) (seriál) 

Aspirant na nejpříšernější kameru a nejodpornější hudbu v historii filmu a seriálů. Já chápu, že se tvůrci chtějí vymykat stereotypům, ale raději bych poslouchala hudbu, z které se mi nezhorší tinitus. Škoda, protože příběh je víc než dobrý

plakát

Bridgertonovi (2020) (seriál) odpad!

Tedy větší historickou, rasově korektní slátaninu jsem dlouho neviděla. Očividně musí nejdřív jeden svého protějška na oko nesnášet, aby to pak byla ta pravá láska. Tento motiv je skoro jediné, čeho se lze v tomto seriálu dočkat. Moderní hudba zasazená do dobové atmosféry seriálu taky moc nelichotí.

plakát

Síla psa (2021) 

Nebýt těch příšerně otravných zvuků ( hudba tomu říkat nebudu), dala bych za 3 hvězdy. Benedict je jako vždy úžasný. A pokud máte zrovna melancholickou náladu, možná vás film ani nebude nudit.

plakát

Favoritka (2018) 

Jeden herecký koncert vedle druhého. Přesto celkem nuda. Pokud by byl film kratší, dost by to pomohlo. Co bylo ale dle mého naprosto příšerné byly ty zvuky, které měli zřejmě stupňovat neexistující napětí. Pokud trpíte tinnitusem, film rozhodně nedoporučuji. Moje 3 hvězdičky patří 3 filmovým hvězdám, díky kterým se na to dalo koukat. A taky za ty krásné kostýmy.

plakát

Agatha Christie: Plavý kůň (2020) (seriál) 

Jako pardon, ale tohle už nemá s Agathou Christie naprosto nic společného. Tři hvězdy dávám pouze kvůli tomu, že si královna detektivek potupu ve formě dvou hvězd nezaslouží.