Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

Veronika se rozhodla zemřít (2009) 

Léta jsem zápasila se svými city, protože jsem měla strach ze smutku, utrpení, samoty. Od počátku jsem věděla, že skutečná láska je nade vše a že je lepší zemřít než přestat milovat.

plakát

300: Bitva u Thermopyl (2006) 

Podle mě má tenhle film dvě tváře. První je ta, že se to prostě někomu líbí nuvěřitelně moc a je podle něj lepší než třeba Trója. No a ta druhá je ta, že mu to přijde jako naprostá s....a . Já osobně se přikládám k první skupině...

plakát

Téměř bez šance (1999) 

Velmi kladně hodnotím výkon obou hereček - Claire Danes o něco lepší :) a hudba naprosto zapasovaná do prostředí :) 4 hvězdy :)

plakát

Pevné pouto (2009) 

Je už to určitě pár měsíců..a já se ve svých myšlenkách vracím k tomuto filmu..je hodně filmů, které na mě v poslední době zapůsobilo..ale tento je něčím ojedinělý.."pan Harvey", "dům, který skrývá pravdu a všichni si kolem běhají, chodí, jezdí v autech", "strom života a smrti", "keř s růžemi", "loďka v láhvi", "pouto mezi otcem a její sestrou", "cesta přes pole", "trezor"..zanechalo to ve mně pocity - bezmoci, zhnusení, agrese, zmaru..film, který na vás dýchá atmosférou ztrátou dítěte min. v 90%..