Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (404)

plakát

Muzzikanti (2017) 

Jednu hvezdu za pisnicky a Jarka Nohavicu, zbytek stál za h....

plakát

Masaryk (2016) 

Nemuzu říct ze by to byl spatny film. Ba naopak. Libil se mi, ale rozhodne nesdilim názor, ze si vsechny ceny ceskeho lva zaslouží. Zas takovy trhák to neni

plakát

John Wick 2 (2017) 

První díl byl lepší, ale i tak je to povedený akční kousek. Já se u toho bavil.

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) odpad!

Říkal jsem si, že se nebudu řídit hodnocením a pohádku si pustím. Ale ne, ne, ne..tohle prostě ne. Takovou kravinu jsem už dlouho neviděl. A při tom to mohla být krásná pohádka, ale tak nevyužitý potenciál jsem už dlouho neviděl. Humus velebnosti.

plakát

Mělčiny (2016) 

Tohle je po dlouhé době film, kdy mám chuť napsat WAU za zpracování a kameru, ale zároveň mám potřebu napsat, že jsem takovou pič..vinu dlouho neviděl. Tenhle ten pocit nastává ve 2/3 filmu. Do té doby to byl v celku zajímavý a napínavý snímek s úžasnou kamerou a v celku přijatelným příběhem. Ale co se stane pak, tam zůstává rozum stát. S dramatu se stane komedie a vy se jen musíte smát a říkat si, to myslí vážně. Proč to takhle tvůrci vymysleli? Proč to nemohlo skončit pouhou záchrannou, ale ne, oni vymysleli ten nejpitomější konec v dějinách filmu.

plakát

Tajemství řeky Bohů (1999) (seriál) 

Chapu, ze zpracovat film podle slavne knižní předlohy je obtížné. Ale to co z toho vzniklo je mnohem horší nez jsem si dokazal představit. Hrůza.

plakát

Dívka ve vlaku (2016) 

Z kina jsem odcházel poněkud zklamaný. První třetina filmu byla nudná. Pak se to trochu rozjelo a začaly se odkrývat karty. Rozuzlení bylo uspěchané a v závěru filmu i předvídané. Pro mě to byla taková slátanina, která si chtěla hrát na mysteriozní thriller, ale moc se to nepovedlo. Každopádně za shlédnutí to stojí, avšak nadšení se nekoná. 50%.

plakát

Bohové Egypta (2016) 

Uffff. Tohle bylo silné sousto. Dlouho jsem neviděl takovou kravinu s tak nelogickým dějem a posloupností událostí. Hrůza